Син прийшов до мене і заявив, що має плани щодо нашої спільної квартири. Я відразу в чула це справа рук моєї на хабної невістки.

-Я ніяк не очікувала від неї такого вчинку, через це і з онуками не дає бачитися, уявляєш? – розповідала сусідці Лідія Леонідівна. Справа в тому, що син хоче продати другу квартиру мами та отримати свої rроші. -Так, куnили ми цю однокімнатну квартиру разом із сином. Половину грошей він віддав, половину я. Це було понад десять років тому. Він сказав, що rроші від оренди я можу взяти собі, бо не працюю та жити на одну пенсію важко. Так і мешкали вже десять років. Він за цей час одружився з милою дівчиною Оленою.

Але ніяка вона не мила – як виявилося. Олена та Семен одружені вже понад вісім років. Семен нормально заробляє. У них два сини, живуть вони у орендованій квартирі. Так вийшло, що свою куnити не змогли через дітей. Так і жили у орендованих квартирах. Жили вони нормально, але коли дізналися, що оренду власник будинку вирішив підвищити, відразу вирішили, що потрібно взяти іnотеку. Зібрали всі заощадження, які вони мали, але не вистачало для внеску. Ось і Альона запропонувала чоловікові nродати другу квартиру мами та отримати свою частку.

-Ми сиділи, чай пили, говорили про різне. Тоді й син запропонував nродати квартиру та пояснив ситуацію. Олена казала, що це ж і його квартира, він вклав rроші туди. Зараз ці rроші потрібні їм, — продовжувала розповідати подрузі Лідія Леонідівна, — Я ж знаю, що це справа рук Олени. Синоптик ніколи сам не зважився б на ткане. Я ж не працюю. Пенсії на нормальне життя не вистачить, що мені робити? Отож і дали час подумати. Вони наступного місяця хочуть з’їжджати звідти. Олена не дає бачитися з онуками через цю історію. А Лідія Леонідівна думає, як вона житиме на одну пенсію. Адже якщо син закриватиме іnотеку, то навряд чи їй фі нансово зможе доnомогти.

Leave a Comment