Мені народ жувати з дня на день, а батько дитини ніяк не визначиться, чи буде він роз лучатися з законною дружиною

Моя дочка потрапила в дуже незручну ситуацію. Всі її kритикують. Я теж її критикую, але я ж не можу залишити її напризволяще. Вона ваrітна. Вона заваrітніла від одруженого чоловіка. Тепер моя дочка знаходиться на 9-му місяці ваrітності. Я завжди говорила триматися подалі від одружених чоловіків, але вона не послухалася мене. Найгірше те, що вона змушує чоловіка роз лучитися з дружиною. Це неприйнятно для мене. Якась дитина не повинна залишитися без батька через помилку моєї дочки. Але моя дочка каже, що чоловік не любить свою дружину.

За її словами, дружина знає, що в житті чоловіка є інша жінка; більш того, знає, що той незабаром стане батьком. На мій погляд, цей чоловік не збирається роз лучатися зі своєю дружиною. Він обманює мою дочку. Я пропоную їй переїхати в інше місто відразу після народження дитини. Так буде краще для всіх. Дочка буде далеко від цього чоловіка, дитина буде рости в новому середовищі, і не дізнається всієї правди.

Недавнє обстеження показало, що у дитини є проблеми з нирkами. Дочка не говорить батькові дитини про проблеми зі здо ров’ям малюка: боїться, що той відвернеться від неї. Навіщо йому дитина з проблемами? Боюся, він взагалі не збирається йти з сім’ї. Моїй дочці доведеться ростити дитину одній. Я не хочу, щоб дочка страждала, але вона опинилася в глухому куті. Який вихід? Якщо цей чоловік роз лучиться, його сім’я, його діти, його дружина будуть страждати. А якщо він залишиться зі своєю сім’єю, то страждати буде моя дочка. Як пристойна людина, я вважаю, що моя дочка повинна нести відповідальність за свої дії. З іншого боку, я з нетерпінням чекаю народження мого першого онука.

Leave a Comment