Після 25 років шлюбу з нестерпним чоловіком, я взяла дитину і пішла до мами. Але kошмари на цьому не закінчилися

Мені потрібна ваша порада, дівчата. Я не знаю, що мені робити, мені вже стільки років, а як вчинити з людиною не розумію, стільки років разом прожили. Так склалося, що після 25 років шлюбу, я вирішила подати на роз лучення. У РАГСі навіть здивувалися, думали, що могло статися після стількох років спільного життя. А як що? Я, просто, втомилася і не можу більше терпіти. У нас з чоловіком вічно були nогані відносини, все почалося ще коли доньці нашій старшій року не було. Він тоді з чергової гулянки повернувся, і тут я повинна була виникати, де він шлялся, але ні, це він мені сkандал влаштував без причини. Так от з того дня образи, а потім і рукоприкладство по п’яні не припинялося.

Я все це терпіла, у мене не було вибору, мені так здавалося, а кому я потрібна була з дитиною. Кожен раз, коли я йшла, він спочатку поливав мене брудом, а потім біг за мною і говорив, що не може жити без мене. Ось така див на людина він, не міг визначитися, хто я для нього, погана дружина, або любов всього його життя. Я втомилася, останньою моєю краплею терпіння було те, що він напився і побив мене. Я зібрала речі пішла до матері і взяла з собою дитину.

Але пекло не закінчилося на цьому, він щодня приходить до мами додому. Спочатку він як завжди поливає мене брудом перед сусідами, а далі просить, щоб я повернулася. Я не розумію, що з цією людиною. Чим він керується? Він навіть план своїх дій не змінює, мені страшно виходити з дому, я не знаю, що він може зробити зі мною і з моєю сім’єю. Він пише всім моїм знайомим, я бо юся цієї людини. Він виламав нам вихідні двері, що буде якщо ми взагалі її відкриємо. Звертатися в поліцію, писати заяву? Я переживаю за нього, не можу, все-таки не чужа людина. Я готова спілкуватися з ним просто, повертатися до нього не хочу.

Leave a Comment