Наречений забув вимкнути телефон с Аленка почула, що говорив він про неї друзям, земля пішла з під ніг від його слів

Зла штука ці гаджети, особливо, коли вони не відключаються в потрібний момент. Пару випадків розповім, все зрозумієте відразу. Мені по роботі, потрібно було призначити зустріч одній зірці. Він мені сам тоді подзвонив, розмовляти почав зі мною по-хамськи, ну я йому кажу: — Якщо вам не зручно говорити, давайте завтра здзвонимося. Він погодився, а я думав, що поклав трубку і кажу «який же він мерзенний», потім дивлюся на телефон, а там ще секунди йдуть. Ну я трубку поклав і більше йому ніколи не передзвонював, думаю він все тоді розчув.

Може і плюси в цьому є, може наступного разу буде трохи ввічливіше. Потім випадок, як я близького друга втратив, дзвоню йому, хотів просто, поцікавитися як він. Він підняв трубку,і мені каже? — Привіт Стьоп! Так радий тебе чути! Стільки часу не чув тебе, може днями побачимося? — Так, можна. Ми домовили, і він мабуть не побачив, що не поклав трубку, а його дружина запитує » Хто дзвонив?», а він їй у відповідь » Та це, дурник один, старий знайомий. Що треба було йому». Мені так прикро стало, мені ж взагалі від нього нічого не треба було. У призначений для зустрічі день він мені подзвонив, я йому сказав, що багато справ у мене, не вийде зустрітися. Більше ми не спілкувалися.

Ну і остання історія, про Оленку і її нареченого. Який подзвонив їй І сказав, що затримується, але теж не вимкнув телефон, друзі його тоді «каблуком » назвали, а він щоб показати, що він чоловік, вирішив відповісти ось так: — Ну а що, вона добра. Може і не красуня, без світла піде. Ленка тоді розnлакалася у неї аж телефон з рук впав, земля тоді у неї пішла з-під ніг. Вона знала, що вона не красива, але скоро у неї весілля, а її kохана людина, так висловилася. Вона могла зробити вигляд, що нічого не чула, але як продовжувати жити з цією фразою в голові. Вона зібрала його речі і пішла до подруги, і залишила йому сумки і записку з фразою «світло вимкнути не забудь!»

Leave a Comment