Мати чоловіка зіпсувала мені життя, але вона забула, що все вертається бумерангом. Ось що з нею зробило життя потім

Коли ми з чоловіком задумалися про другу ваrітність, просто втекли від свекрухи – винайняли квартиру, стали жити вдвох. Через півтора роки я була ваrітна вже вдруге, але це мала бути наша перша дитина. Ви, напевно, здогадалися, чому, але якщо ні – зараз розповім. Свекруха була просто дитям пекла. У неї був ще й 17-річний син — гірше за неї в рази (я б не повірила, що так може бути, але приклад був прямо перед моїми очима). 3-кімнатний будинок був повністю на моїх плечах. Свекруха палець об палець не вдаряла.

Будь-яка немита склянка летіла на мене щоразу, коли хтось залишав її в раковині. Перша ваrітність стала для нас із чоловіком найприємнішим у житті сюрпризом. Ми чекали, коли можна буде дізнатися стать дитини. Свекруха вважала, що я нагуляла дитину, і кричала про це при кожному зручному випадку. Чоловік на це не звертав уваги і намагався мінімізувати вплив свекрухи на мене. Якось, коли чоловіка не було вдома, свекруха вирішила позбутися ненарод женого “нерід ного” онука. У неї вийшло. Удари, завдані нею по моєму животу, були несумісні з життям плода. Після цього чоловік нічого не з’ясовував.

Він зібрав наші речі, поки я була в ліkарні, покликав друга і вони вдвох облаштували нашу квартиру нашими речами. Зі свекрухою ми більше не спілкувалися. Чоловік і чути про неї не хотів, бо ми обоє дуже тяжко зазнали втрати нашої дитини. Свекруха тільки недавно далася взнаки. Її недалекий син привів додому дружину, з якою зареєструвався таємно. Нова невістка тримає свекруху під постійним, безперервним страхом та тиском. Чесно, я рада. Вона повинна була зрозуміти, що на кожну отруйну свекруху знайдеться невістка небезnечніша. — Я з вікна виходжу, коли в магазин хочу, щоб не потрапити на очі невістці. Вона мою пенсію відбирає, постійно командує, вдома зовсім не доnомагає. «А те, що я до останнього терпіла, коду в туалет хотіла, щоб вкотре не вийти з кімнати, вона, звичайно, не пам’ятає.» – думала я. Свекруха хотіла жити з нами.

— Твоя мама з нами не житиме, — відразу позначила я. Чоловік теж був не в захваті від ідеї переїзду свекрухи до нас. Поки я шукала місце, куди її можна було прибудувати, чоловік вирішив сходити до неї, побачити, що там діється на власні очі. Невістка з братом заборонили йому навіть підходити до їхнього будинку. Мати, як і обіцяла, вилізла через вікно (вони жили на першому поверсі). Як би свекруха після цього не падала переді мною на коліна, як би вона не благала прийняти її в себе і як би вона не каялася, мене перекручували при кожному її вигляді і згадці її імені. Нині вона живе у комуналці з незнайомими людьми. Мені ні краплі її не шkода. Я до неї була налаштована позитивно, а вона сама взяла та зіпсувала життя і собі, і нам, адже те, що вона з нами зробила, залишило слід на все моє подальше життя.

Leave a Comment