Маша наро дила сина, залишила його мені і втекла. Через 6 років вона знову зявилася з несподіваним проханням

В молодості була у мене дівчина Маша. Ми бачилися з нею рідко, всього-то пару раз на місяць, адже я вчився в медичному: часу і так було дуже мало. Тому мене повністю влаштовували такі відносини. Не знаю, де у мене була голова і чому я не питав у Маші причину, через що ми можемо бачитися тільки пару раз на місяць, але мене на той момент це не турбувало. А потім Маша повідомила мені відразу дві величезні новини, які повністю змінили моє життя. Перша новина була про те, що вона ваrітна. І що батьком дитини є саме я.

— Ну, звичайно, я, а хто ж ще їм може бути? — Наприклад, мій чоловік. Так, я заміжня. Я просто боялася тобі про це сказати, але зараз розумію, що зустрічатися з тобою було помилкою. Я все ж хочу залишитися з моїм чоловіком. — І з моєю дитиною?! Ми довго скандалили, але в підсумку зійшлися на тому, що після nологів, Маша віддасть дитину мені і я буду його єдиним опікуном. Такий варіант влаштовував всіх: чоловіка Маші, її і мене; я завжди мріяв про сина. Життя стало налагоджуватися. Я знайшов собі прекрасну дівчину, тепер вона моя дружина. Вона швидко звикла до мого сина, полюбила його як рідного. Зараз я чекаю дочку, дружина ваrітна.

Через 6 років, знову з’являється Маша. — Я була такою дурною, що відмовилася від спілкування з сином… мені так соромно, але можна я іноді буду його відвідувати? Робити нічого, довелося погодитися. Синові я відразу пояснив, що Маша його біологічна мама, а моя дружина стала для нього другою мамою, але більш рідною. Тільки от після прогулянок з Машею син змінився і став нер вовим. А потім і зовсім запитав: «У мене що, двоє батьків? Це як?» Я був злий на Машу. Виявляється, вона на зустрічі з сином приходила разом зі своїм чоловіком, і той сказав синові називати його «татом». Я влаштував Маші сkандал, пригрозив, що вона більше не побачить сина, якщо будуть ще такі сцени. Не вистачало, щоб ще чужий мужик псував психіку моєї дитини.

Leave a Comment