Коли свекруха вийшла за межі і стала ображати мене, я цього не терпіла. Але найприкрішою для мене стала реакція чоловіка.

Ми з чоловіком працюємо в одній компанії. Там і познайомились. Батьки залишили мені величезний будинок за містом, а самі з молодшою сестрою переїхали жити до іншої країни. Коли ми з Романом побралися, він переїхав жити до мене. Свекруха вирощувала сина одна. Вони дуже близькі один до одного. Я дуже люблю чоловіка, і з огляду на той факт, вирішила подружитися зі свекрухою. З самого початку свекрухи не подобалося те, що я старша за чоловіка на п’ять років. Я ніколи не приховувала цей факт, і Руслан не соромився.

Спочатку у нас налагодився контакт, і це тривало кілька років. Іноді людям здавалося, що вона моя мама: так ми гармонійно існували. Коли з чоловіком їхали на море, у поїздки її завжди брали із собою. Я працюю цілий тиждень, а у вихідні куnую продукти, готую їжі на тиждень, заправляю холодильник, щоб чоловік з дитиною не голодували. Але одного разу я перестала подобатися свекрусі. Мовляв, у нас удома завжди брудно, діти у мене не такі, чоловік зі мною не щасливий. Коли наро дилися наші діти, ми з чоловіком думали найняти няню, бо ми працюємо. Але так не хотіли чужої людини в нашому домі… Свекруха запропонувала свою доnомогу, за що ми були їй дуже вдячні.

І як уже зазначила, я заповнюю холодильник готовими стравами та продуктами, щоби протягом тижня свекрусі було легше. Жінка у віці. Одночасно і готувати, і доглядати дітей вона не змогла б. Так ось, я повертаюся одного разу додому, а вона стоїть перед плитою, готує борщ. Запитую їй, навіщо їй це? — Навіть свині не будуть їсти те, що ти готуєш. І ти думаєш, що цим куховарством я годуватиму сина і онуків? Вона вирішила, що відтепер готуватиме сама. А ще переставляє все в шафах і сkаржиться всім знайомим, що я не люблю чоловіка, і все, що мені потрібно від нього тільки гроші. Я порушила це питання, бо не хотів більше терпіти. Чоловік сказав, що я невдячна: вона так доnомагає нам, а я ображаюся на дрібниці.

Leave a Comment