Спочатку дружина сина відмовлялася від моїх подарунків. Але те, що вона вимагає тепер, не піддається ніякому поясненню.

У мене є дочка і син, обидва вже живуть сімейним життям. З сім’єю дочки у мене чудові стосунки, у неї дуже турботливий і вихований чоловік. Вони завжди раді мене бачити у себе в гостях, часто кудись запрошують з ними на відпочинок. За дочку я дуже рада; пощастило їй, що змогла такого хорошого чоловіка знайти. А ось ситуація з сім’єю сина трохи інша. Його дружина завжди чимось незадоволена. Це почалося ще з весілля. Я завжди намагалася і сім’ї дочки і сина купувати однакові за ціною подарунки, щоб нікому не було прикро. На весілля я подарувала синові красивий дороrий чайний сервіз. Можливо, у мене з невісткою різні смаки, але цей сервіз стоїть у них в шафі, вона його жодного разу не відкривала, навіть для пристойності.

Мені було прикро, тому що я довго ходила і вибирала найкращий. Коли син сказав, що у них в родині буде поповнення, то я, звичайно ж, стала готуватися до появи онука. Я зв’язала для нього пінетки, кофточку. А під час виписки подарувала коляску. Тільки ось невістка так презирливо подивилася на цю коляску, стала чіплятися до кольору, потім до фірми. А потім і зовсім передала через сина, щоб я більше подарунків їм не робила, вони самі в змозі купити те, що їм дійсно потрібно. Чути все це було дуже прикро, але раз вони так вирішили, то я і перестала їм що-небудь дарувати. Тільки онукові куnую те, що дитина хоче. А потім ще одна радісна новина: дочка ваrітна.

Я в честь пологів подарувала їй сережки з діамантами. Камінчики маленькі, але такі ніжні і акуратні. Невістка, як дізналася про це, таку істерику влаштувала. Стала кричати, що все дістається тільки доньці, а на її сім’ю я не звертаю уваги. Я нагадала, що вони самі відмовилися від моїх подарунків. Тоді син мені дзвонив і прощення просив, каже, що вони погарячкували. А я їм відповіла, що грошей у мене більше немає і нікому сережки з діамантами я незабаром дарувати не збираюся. Невістка продовжила скандалити, але я просто відключила трубку. Нехай син розбирається зі своєю дружиною і дарує їй те, що вона хоче.

Leave a Comment