Підтримаємо цього хлопця! Він врятував життя 5 дітей, але втратив руку. 17-річного Олександра нагородили орденом «За мужність»…

Підтримаємо цього хлопця! Він врятував життя 5 дітей, але втратив руку. 17-річного Олександра нагородили орденом «За мужність»… Цей 17-річний хлопець врятував життя 5 дітей! Але сам втратив частину руки. Того дня Олександр Гаркуша проходив повз дитячий майданчик.

Коли раптом в руках малечі побачив засвічену гранату! Не роздумуючи, 17-річний хлопець вихопив її з рук дітей! Але викинути не встиг. «У військовому ліцеї нам говорили, що граната детонує за 4 секунди. Але я не встиг.». Закривши дітей від уламків, він отримав безліч поранень і втратив 4 пальці. Життя хлопцю врятував його батько, який зовсім нещодавно повернувся з АТО. «Він прибіг і знову кудись пішов — виявилось, побіг за аптечкою.

Його укол врятував мені життя». Тільки хлопець прийшов в себе — він відразу запитав про здоров’я хлоп’ят. Зараз юнак продовжує навчання у військовому ліцеї.Проте із-за травми руки його мрія стати розвідником майже нездійсненна. Але Олександр став першою людиною, кого нагородили орденом » За мужність» в 17 років.

Leave a Comment