Якщо батькові 17, а мамі — 31, головне, що у людей в сердці. Прекрасна пара наро дила дитину — і стала чудовою сім’єю!

Ця історія сталася в Англії. Молода жінка народила дитину в 31 рік. Це цілком нормально, що в цьому поганого? Але вона познайомилася з хлопцем, з яким на момент народження дитини було всього 17 років.Пара наполягає: вони люблять один одного, вони звичайні люди і нікого не запрошують вступати в їхні стосунки.За запевненням молодої мами, хлопець цілком задоволений роллю батька.

Джек і Кетрін почали спілкуватися в Інтернеті, і спочатку мова йшла не про щось серйозне. Хлопця не збентежила помітна різниця у віці; поступово пара зблизилася, і ніхто більше не вважав роки.Виявилося, що йому довелося приймати пологи своєї дівчини самостійно. Але Джек не вважає себе скривдженим долею або ошуканим. Він прекрасно розуміє цінність сім’ї, дітей та близьких людей, він просто в захваті від ролі батька.Стрімкий роман набирав оборот; в якийсь момент греблі звалилися, і пару закрутив вир пристрастей. Хлопцеві було всього 16 років, але він не прагнув стрибати з квітки на квітку, він був упевнений в своїх почуттях. Вагітність наступила через 7 місяців після початку роману. Вони вирішили стати батьками за обопільною згодою.

І що може бути злочинного в тому, що дві цілком зрілих і розумних людини піклуються одне про одного, врятували власну дитину і піклуються про нього з усією можливою відповідальністю?Кетрін вже двічі мати: її старшим дочкам по 5 і 13 років. Джек добре ладнає з ними, хоча і не набивається в батьки.Джек працює в автомайстерні, вдома він виконує чоловічі обов’язки і ладнає з обома дівчатами, навіть якщо їх різниця у віці дуже мала.Як сталося, що Джеку довелося брати участь в народженні власної спадкоємиці?

Кетрін згадує, що звернулася в міську лікарню, як тільки відчула біль. Будучи досвідченою мамою, вона наполягала: їй пора.Але лікарі відправили хлопців додому.Вони були впевнені, що турбуватися ще рано.Кетрін спробувала заперечити, тому що вона вже народила двох. Але її виганяли додому більше п’яти разів.Вдома у неї відійшли води, пологи пройшли швидко. Відвезти її в лікарню було неможливо.Джеку довелося самому приймати пологи у своєї коханої під керівництвом голосу з телефону. Лікарі пояснили йому, що робити, і хлопець впорався, незважаючи на свій страх і хвилювання. Дитина народилася прямо вдома, в спальні.

Джеку довелося роздягати Кетрін, і в цей момент вже з’явилася голівка дитини.Кетрін досі не може забути, як вона ридала від хвилювання і захоплення. Чоловік впорався з ситуацією, в якій навіть дорослі чоловіки падають в обморок.Але все сталося так, як сталося.Джек досі розповідає, як він був вражений, побачивши свою дитину на УЗД.Биття серця на екрані змінило його життя. І для нього не стало проблемою спокутувати малюка, змінити підгузник; він навіть може годувати малюка з пляшечки.

Leave a Comment