Батько змушує сина одружитися з дівчиною, яка заваrітніла від нього Але він забув про одну маленьку деталь

«Або одружуйся і виховуй дитину, або ключ від квартири віддавай – там житиме мій онук!» – заявив синові батько -Чула новину? Рому із сусіднього відділу батько з дому виганяє? -Так у нього начебто окрема квартира. -От з цієї квартири і виганяє, адже це власність батька. -А За що така немилість? -Так ось, заробив дитину, а одружуватися не хоче. А батько ставить ультиматум, вибирай, каже, або одружишся, або шукай собі інше житло, а в цій квартирі житиме мій онук. -Невже таке ще буває? Респект батькові. -Ти б так не говорила, якби знала його дівчину.

Зайняла дівчина. Ромка із пристойної сім’ї, батько – великий начальник. Та й сам він не на останньому рахунку у начальства, цілком завидний наречений, ось вона до нього й липла. Сам він ініціативи не виявляв, навпаки, був підкреслено стриманий. Він швидше, як кажуть, дозволяв себе любити. -Дозволяв себе любити? Ти серйозно? І був настільки стриманий, що вона заваrітніла? -Ну, Вони зустрічалися роки чотири. Може, він уже втратив пильність? -Дивуюся я тобі, як можна його виправдовувати? Він чотири роки морочив дівчині голову і анітрохи не замислювався про долю самої дівчини. Це ж підло. -Це було б підло, якби він її спокусив.

А так, які претензії вона може пред’явити? Ось ти стала б зустрічатися з людиною, яка не проявляє до тебе інтересу? -Але як не виявляє інтересу, якщо все ж таки зустрічається з нею. Якщо перша зацікавленість виявила вона, це не означає, що вона аморальна людина, не в домострої живемо. Він повівся безвідповідально. Йому не вісімнадцять років, так що відповідальність за дитину вона має нести. -Так від дитини вона і не відмовляється.

Зрозуміло, він і у вихованні дитини братиме участь, і готовий матеріально доnомагати, але змушувати його пов’язати своє життя з нелюбимою людиною жорстоко. -А батько думає про інтереси дитини, щоб той ріс у нормальній повній сім’ї. -Така сім’я не буде нормальною. І взагалі тобі не здається, що батько мав займатися вихованням сина років двадцять тому, а не зараз. Але йому ж колись було, він тільки про свою роботу і думав, не в курсі навіть який інститут його син закінчив. -А ти звідки знаєш? -Мати Роми – подруга моєї матері, вона вчора у нас весь вечір провела, тільки на цю тему і говорили. Переживає дуже, що Рома піде з квартири і їх життя теж піде.

Leave a Comment