Я приходила доnомагати доньці з онуком, а зять косо дивився на мене, але його вечірній дзвінок остаточно збив мене з пантелику

Вийшло так, що дочка знайшла собі хлопця. Нам з чоловіком він відразу не сподобався, Занадто розбалуваний, багато що собі дозволяє. Коли до нас в гості прийшов, то відразу став вести себе як вдома. А потім ми дізналися, що він пізня дитина, його дуже чекали, тому так розбалували. Донька повідомила, що виходить заміж. Ну, що поробиш, любов зла, довелося змиритися з її вибором. Після весілля молоді прожили деякий час у батьків зятя, а потім переїхали в свою нову квартиру з ремонтом, яка знаходилася прямо навпроти нашої. Ми були такі раді, що дочка буде жити поруч. Ми з чоловіком часто після роботи заходили до них в гості.

Дочка любила пекти пироги, тортики, тістечка, тому кликала в гості на чай. Так ми кілька разів на тиждень забігали до них. Зятю це явно не подобалося. Він постійно косо дивився і зітхав. А потім дочка повідомила радісну новину-у неї скоро буде дитина. Я на той час вже вийшла на пенсію — так ось збіглося. Тепер буде більше часу з онуком проводити. Пологи пройшли важко, але після виписки з nологового будинkу і дочка, і онук стали швидко набиратися сил. Я практично кожен день була у дочки вдома.

Потрібно було доnомагати з дитиною, давати доньці час відпочити і поспати. І моя присутність явно дратувала зятя. Він вже став, не соромлячись, питати у дочки, навіщо я прийшла, що я у них вдома забула, чому я проводжу у них цілодобово. Мені було прикро, але що поробиш, скандал піднімати теж не хотілося. А один раз він мені прямо сказав, що я занадто часто до них заходжу, що у мене свій будинок є і нічого у них час проводити. Все було сказано за спиною моєї дочки, а я і не стала їй розповідати: навіщо її зайвий раз після nологів турбувати. Увечері зять сам подзвонив і попросив посидіти з дитиною. Він з донькою зібрався в магазин. І тут така незрозуміла ситуація. Коли йому зручно, він тут же мене кличе. Коли йому незручно, а мені хочеться провести час з онуком і доnомогти своїй доньці — він обурюється, ще й так грубо.

Leave a Comment