Чоловік покинув дружину через те, що та не наро дила йому сина та пишов до kоханки. Але життя у результаті все поставило на свої місця

Андрій завів собі kоханку, яка зробила так, щоби у них наро дився хлопчик. Він пішов до неї, залишивши свою 5-річну дочку. Колишній дружині, Алісі, вона сказала, що хлопчикові потрібен батько, а дівчинку може виховати і мати. Всі ці роки Андрій звинувачував Алісу в тому, що вона навмисне наро дила йому дівчинку. Говорив, що вона не розуміє, наскільки важливо для батька мати сина. Ось і завів собі kоханку, яка, з її слів, зробила так, що у них наро дився син. Аліса була в աоці. Яка різниця, якої статі дитина? У них прекрасна донька. Красива, розумна, слухняна. Хоча їй було важко, вона була рада, що такий батько пішов від них. Аліса працювала перукарем у своїй студії краси. Вона мала дуже багато клієнтів.

Свою професію вона дуже любила. Всю душу вклала до неї. Якось у цьому салоні і сталося те, що перевернуло її життя. Через кілька місяців після роз лучення вона була у своїй студії. У салон зайшов чоловік із донькою, у якої було нафарбоване волосся. Але не просто нафарбовані; зрозуміло було, що вона сама вдома намагалася змінити колір волосся, але не вийшло. От і батько попросив Алісу зробити щось. Аліса спочатку відмовила, бо мала багато клієнток. Але потім зателефонувала одна з клієнток і сказала, що її плани змінилися, і вона не зможе прийти.

-Пощастило вам, — сказала чоловікові та клієнтка, яка була в Аліси, — щоб потрапити до неї, треба записуватись за три тижні. Ось так і Аліса зробила дівчинці ту зачіску та колір волосся, яку вона хотіла. Дівчинка та її батько були їй дуже вдячні, і покликали на вечерю. Аліса не відмовила їм, і ввечері з донькою пішла вечеряти разом із ними. Борис виявився дуже цікавою та доброю людиною. У розмові Аліса дізналася, що мати дівчинки залишила її одну і поїхала за кордон. Вона теж розповіла свою історію, Борис був приголомшений. Як можна залишити таку прекрасну жінку та таку гарну доньку? Через рік вони одружилися, і в них наро дився син. А щодо Андрія, то його kохана наро дила не сина, а дівчинку. Вона мала важкі пологи, і лікарі сказали, що в майбутньому вона взагалі не зможе мати дітей.

Leave a Comment