Невинне застілля з друзями обернулося справжнім kошмаром, за один день я позбулася водійських прав і кращої подруги

Я заміжня за Кирилом вже 3 роки. Час ми завжди любили проводити з друзями. У мене була близька подруга, Саша, з якою я пройшла воrонь, воду і мідні труби. Мій чоловік же подружився з її чоловіком, і так ми збиралися майже кожні вихідні або у нас, або у Осипових. Минулого року одна така домашня тусовка обернулася дечим жахливим. Ми з Кирюшею куnили закусок, випити і поїхали до друзів. Вони живуть недалеко. Нас розділяє траса приблизно 5 кілометрів. Посиділи на славу. Одне насторожувало: у мене зовсім не було настрою.

Просто, не через що. Я просто так не хотіла їсти і nити. Саша довго наполягала, в результаті я взяла келих червоного за компанію. До вечора, коли ми зібралися, Саша з чоловіком почали нас вмовляти або їхати додому на таксі, або переночувати у них. Але я не погодилася. Я стояла на своїх ногах, розмовляла чітко, ясно, виразно. Сказала Саші, що келих ні на що не вплинув, і я можу спокійно сісти за кермо. Тим більше на трасі завжди було мало машин, а патрульних не було зовсім ніколи. Ми влітку навіть ганяли там з чоловіками. Нічого не могло піти не так. Ми сіли в машину, включили музику і поїхали. Чоловік всю дорогу мені щось розповідав, смішив, ми співали разом і сміялися.

В один момент я побачила в дзеркалі заднього виду мигалки. Нас попросили зупинитися. Я спробувала замаскувати свій страх за підробленим спокоєм, але у мене виходило, м’яко кажучи, не дуже. Коли офіцер підійшов до нас, я відразу простягнула йому свої документи, але він попросив мене вийти з машини, і мені довелося здати пару тестів на тверезість. Звичайно, я все провалила. Мені влетіло позбавлення прав на півроку і штраф у 30 тисяч. Поки ми з офіцером стояли біля моєї машини, я сказала, мовляв, знала, що на цій трасі патрульних не буває, а він мені: — Нам надійшов дзвінок. Повідомили про вашу машину, назвали номери, попросили перевірити водія на тверезість. А справа в тому, що крім Сашки з чоловіком ніхто і не знав про наші плани на той день. Ось так я втратила не тільки права, але і подругу. Точніше, не втратила, а позбулася зрадника.

Leave a Comment