»Або дитина, або собака», — після цих слів ліkаря, вибір який зробив мій чоловік ніяк не вкладається у мене в голові

«Як же так? П’ятнадцять років. П’ятнадцять років живеш із людиною, думаєш, що знаєш про неї все, а він раптом заявляє, що єдиний справжній друг у нього – пес. І не збирається роз лучатися із собакою, навіть заради дитини. Дитину, на народження якої так довго чекали…» Світлана прокручувала слова чоловіка в голові знову і знову і розуміла, що не пробачить йому ніколи. Денис і Світлана одружилися, ще будучи студентами. І завжди вважалися завидною парою. Втім, чому вважалися? Вони й були завидною парою. Обидва гарні та успішні, вони навіть не сва рилися ніколи, навіть по дрібницях.

Поступатися один одному було приємніше, ніж наполягати на своєму. І все було б добре, але вони не мали дітей. Ліkарі вважали, що, швидше за все, і не буде. Ну, не буває на землі повноцінного щастя. І раптом, через стільки років спільного життя, Світлана заваrітніла. Як же радів Денис. Тут же, на сімейній раді було вирішено, що дитині краще рости подалі від міського смороду. І Денис із головою пішов у будівництво нового заміського будинку. Облаштував його, за останнім словом техніки. Пологи пройшли нормально. Здавалося, що далі на них могло чекати лише щасливе майбутнє, але у дитини почалися проблеми з диханням. У лікарні все було добре, але тільки дитину привезли додому, вона стала задихатися.

Довелося їхати назад. Відтоді вони побували у багатьох лікарів, але причину задухи немовляти змогла визначити стара ліkарка, з місцевої поліkлініки. Вона прийшла подивитися на умови, в яких живе їхній син і побачила Рекса. Рекса Дениса одержав у подарунок від батька. Пес був дуже старий і в будинку йому було надано окрему кімнату, щоб бідолаха не перенапружувався. Денис був до собаки дуже прив’язаний, тому розпорядження ліkаря прибрати пса не тільки з дому, але з життя було зустрінуто в багнети. — Рекс залишається і точка. Ми розберемося як вилікувати дитину і без цієї лікарки. Світлана не стала сперечатися. Просто взяла Рому та пішла з дому. А через якийсь час вони роз лучилися. Рексу давно вже немає. Ромка дуже прив’язаний до батька, і вони чудово ладнають. Денис усіма силами намагається повернути дружину, але Світлана не може пробачити йому ті давні слова.

Leave a Comment