Слова чоловіка розкололи мою душу і розплющили мені очі. Цей момент став для мене новим початком і змінив усе

Наша історія kохання починалася, як у багатьох. Ми з ним познайомилися завдяки спільним знайомим. Стали спілкуватися, а потім зрозуміли, що нам комфортно один з одним і стали зустрічатися. Коли закінчила університет, то Володя зробив мені пропозицію. За доnомогою батьків ми куnили скоромну однушку, життя наше кипіло і вирувало. Ми бачилися тільки вранці та ввечері, бо кожен хотів побудувати собі кар’єру, але мені довелося забути про роботу, бо я заваrітніла. Володя був радий, принаймні я так думала. Після народження доньки все змінилося. Володя став дратівливим та грубим.

Він постійно мене звинувачував, що я nогано дивлюся за дитиною. — Вся кімната в іграшках, та ще й смердить постійно, всякими сумішами та використаними памперсами. У тебе дитина постійно nлаче, ну що ти за мати така? – кричав він на мене. Мені було прикро, бо я старалася. Я розуміла, що нам утрьох тісно жити в однокімнатній квартирі, тому я хотіла віддати дитину в ясла і вийти на роботу, хоча б на неповний робочий день. Але з волі до лі я знову заваrітніла. Стосунки з чоловіком ще сильніше зіпсувалися: він став дорікати мені по кожній дрібниці. – Пересолила суп, як тепер його їсти? Я втомлений приходжу додому, а тут все розкидано, діти плачуть, та ще й нормально поїсти не можу.

Краще до батьків переїду, спокійніше буде. А ти, до речі, в дзеркало коли востаннє дивилася? Стала схожа на слониху, менше жери. Мені було прикро до сліз. Коли друга дитина підросла, то я вийшла на роботу. В офісі я познайомилася із Максимом. Він став доглядати мене, так красиво, що я не встояла. З ним я відчувала себе такою безтурботною, а коли поверталася додому, то потрапляла до пекла. Чоловік кричав на мене, ображав, а діти все бачили. Я зібралася з думками і вирішила, що мені потрібно від нього йти.

Упакувала речі і, коли його не було вдома, переїхала з дітьми до батьків. Я хотіла подати на роз лучення, але він поцупив дітей. Прийшов у дитячий садок раніше за мене і забрав їх. Я одразу ж побігла до нас додому, але двері мені не відчинив. Сказав, що не поверне мені дітей, забере їх, і я більше не зможу з ними бачитися. Він дізнався, що я йому зраджувала, тому й намагався помститися. Я розумію, що діти йому не потрібні. Він просто намагається маніпулювати мною, щоб я повернулася до нього. Я не знаю, як вчинити. Думаю, просто перечекати, поки діти його не дістануть, і він сам їх мені не поверне.

Leave a Comment