Чоловік мені не довіряє. Дійшло до того, що він не відпускає мене навіть на свята. Ось з чого все це почалося.

Ми з чоловіком одружені вже 2 роки. Все у нас було добре в шлюбі, ніяких свароk і непорозумінь. Тільки ось останнім часом я стала помічати, що чоловік став більш ревнивим. Зазвичай, чим довше живеш з людиною, то з’являється якась довіра між людьми. Але у нас, навпаки, чоловік навіть не приховує свої ревнощі. Нещодавно я влаштувалася працювати в міжнародну компанію, я була дуже рада. Стільки тижнів було витрачено на нескінченні співбесіди. Я відмінно знаю кілька мов, але постійно виникали якісь труднощі. А тут така престижна компанія і все вийшло. Чоловік за мене дуже радів. У цій компанії відповідно був свій дрес-код.

Всім співробітникам видали красиву форму, потрібно було робити кожен день охайну укладку. А ще-непомітний макіяж. Чоловік став підозрювати щось недобре. — Чому це ти так вбираєшся на роботу? — Та де я вбираюся? Навпаки, у нас мінімум макіяжу. Просто з зачіскою поки звикнути не можу, потрібно, щоб волосок до волоска лежав. Ось так багато часу доводиться приділяти. — Так стоїш перед дзеркалом, як ніби не на роботу збираєшся, а на побачення. Одним з важливих пунктів було відвідування всіх заходів і корпоративів.

Директор намагався краще згуртувати всіх співробітників, тому що від цього залежить успіх нашої фірми. Тільки ось чоловік тут почав істерику: — Нікуди ти не підеш! Що за свята на роботі? — Так це на честь Нового року, у всіх так прийнято, це цілком нормально. — Ти заміжня жінка! Знаю я, як закінчуються такі свята. — У нас дуже шанована фірма, нічого непристойного ніхто собі не дозволяє. Хочеш, можеш піти зі мною. Я тебе якраз з колективом познайомлю. — Ну ось ще, не вистачало того, щоб я дивився, як моя дружина напивається. Насправді, мені дуже прикро чути таке від чоловіка. Коли я виходила заміж, то не помічала такої риси в його характері. Але думаю, що така недовіра-це вже дзвіночок.

Leave a Comment