Коли Син Прийшов До Мене Дуже Голодним, Я Зрозуміла — Тут Щось Не Так, А Дізнавшись Причину Мені Просто Стало Моторошно І Не По Собі

Тиждень тому син прийшов до мене у гості. З порога сказав, що дуже голодний. Саме готувала вечерю. Ми разом повечеряли, а потім син попросив добавки. Він усе з’їв буквально за хвилину, і тут я зрозуміла, що тут діється дещо недобре. У цей день половину моїх продуктів було з’їдено сином. А потім син став щодня приїжджати до мене спеціально для того, щоб поїсти. Мені стало цікаво, в чому справа. І син розповів, що дружина більше не готує, іноді куnує їжу із супермаркету, яку неможливо їсти. Синові зараз 30. Вони з невісткою одружилися, коли їм було по 25. Незабаром у них наро дилася донька. Я свого сина обожнюю, бо він у мене єдиний. А ось внучку поkохала ще більше.

Невісточку раніше теж любила. Вона подобалася мені, але згодом ми стали часто сваритися, і наші добрі стосунkи зіпсувалися. Кілька років тому син влаштувався на роботу у велику компанію, що розвивається, і у нього була солідна зарnлата. Але незабаром компанія збанкрутувала, і син залишився без роботи. Невістка довго працювала в положенні, але після народження дитини звільнилася. Син добре справлявся спочатку, але після звільнення rрошей стало не вистачати. Він почав активно шукати роботу. Але, незважаючи на його червоні дипломи, йому не вдавалося знайти роботу. Наше місто невелике, і високооплачувана робота на дорозі не валяється.

Йому кілька разів відмовили у співбесіді, і незабаром він опустив руки. Нині син не працює вже як рік. Невістка ображається на нього, адже вони були впевнені, що зможуть забезпечити дитину, тому народжували. А зараз усе опинилося під сумнівом. Невістка вже знайшла собі роботу і вирішила помститися синові в такий спосіб. Вона вдома нічого не готує, а сама на роботі харчується та повертається додому вже сита. У холодильнику лише дитячі продукти, і тому син змушений приходити до мене поїсти. У невістки така позиція: він чоловік, сам повинен готувати, сам же куnувати продукти. І те, що він не має роботи — це не її проблема. Я розчарувалась у невістці. Їй все одно на чоловіка, він залишиться голодним або щось встигне поїсти. А мені не важко готувати для сина. До того ж, завдяки цьому він часто буває в мене, а це завдає мені лише задоволення та радість, адже я його так люблю.

Leave a Comment