Сестра Привозить До Мене Своїх Дітей Кожні Вихідні, І Я Не Бачу В Цьому Проблему, Але Коли Я Сказала, Що Цієї Суботи Я Йду Дивитися Фільм З Моїм Хлопцем, Сестра Таке Сказала Мені, Що Досі Не Можу Прийти До Тями

Я маю старшу сестру. Вона вийшла заміж 6 років тому. І тепер у неї троє дітей. Чомусь моя сестра вирішила, що я повинна няньчитися з її дітьми, мовляв, я її сестра і повинна їй доnомагати. У мене є хлопець, ми зустрічаємося, але поки що не збираємось одружуватися. Сестра приводить своїх дітей у п’ятницю ввечері та забирає у неділю ввечері. Виходить, що у мене немає можливості відпочити, адже я мрію про нормальний відпочинок.

Мені хочеться хоча б нормально виспатися на вихідних, але не виходить, бо діти рано встають і доводиться готувати їм сніданок. Коли сестра забирає їх, у мене в квартирі жа хливий безлад, і холодильник порожній. Я не проти доnомогти сестрі. Але це мені набридло. Я дуже втомлююсь. Розумію, що їй важко, цілий тиждень вона з ними одна, дуже втомлюється. На вихідні їй вдається відпочити – але за рахунок мене. Робота в мене важка, дуже втомлююся; Останнім часом у компанії з’явилися нові постачальники, і тепер доведеться працювати вдвічі більше.

Мене підвищили на посаді, відтак підвищили зарплату, але й робота подвоїлася. З дітьми дуже важко, вони дуже активні і постійно потребують уваги та турботи. Їх треба розважати, грати з ними, а мені хочеться відпочити. Я намагалася поговорити із сестрою, але безрезультатно: її не цікавлять мої бажання. Як їй дати зрозуміти, що не хочу няньчитися з її дітьми? Я не маю часу для себе. Минулого тижня я сказала їй, що на вихідні хочу сходити в кіно, у відповідь вона мені заявила, що скачає фільм і я вдома подивлюся. Не знаю що робити. Я не хочу її образити, вона моя сестра, я її дуже люблю. Але це несправедливо щодо мене. Якщо не можуть дбати про своїх дітей, то нехай не народ жують.

Leave a Comment