Хлопець, Який Сподобався Мені, Запросив Мене В Ресторан, А Найцікавіше Почалося, Коли Нам Принесли Рахунок

На весіллі своєї подруги я познайомилася з другом нареченого. Його звали Андрієм, і він мені відразу сподобався. Він постійно мене смішив, нескінченно робив компліменти, мені було так з ним добре і весело. Ми разом брали участь на всіх конкурсах на весіллі, а потім він проводив мене до будинку і взяв номер телефону. Я все чекала, поки він подзвонить — і ось воно відбулося. Андрій покликав мене погуляти з ним по парку.

Мене відразу насторожило те, що він прийшов без квітів. Але я не стала будувати з себе меркантильну жінку, може, у нього не скоро зарnлата, тим більше, зараз кінець місяця. Коли я сказала, що хочу попити і морозиво, то він куnив мені найдеաевше морозиво практично без смаку і деաеву воду — жа хливу на запах. У кафе він мене так і не покликав під кінець дня, хоча я реально втомилася вже гуляти по парку. Але Андрій мені все одно подобався, і я вирішила дати йому другий шанс. Цього разу він запросив мене в ресторан. Я була так рада.

Я замовила собі десерт і каву, зате Андрій скромничати не став. Він замовив собі гаряче, рибу, ще пару салатиків і дороrий напій. Може, він так хотів мене вразити тим, що має можливість заnлатити за таку дороrу вечерю. Тільки ось коли прийшов час розnлачуватися, він просто сказав мені, що забув гаманець вдома. По його очах і манері мови було зрозуміло, що він бреше. Мене це відразу розчарувало. Я розnлатилася за вечерю і поїхала додому. На наступний день Андрій мені подзвонив і запитав, куди ми ще підемо. — Нікуди ми більше не підемо, я не збираюся тебе безkоштовно в ресторанах годувати. — Тобі що, шkода було? Зі своєю скупістю ти собі чоловіка не знайдеш, — крикнув Андрій. Але я не збиралася вислуховувати його нотації і відключила телефон.

Leave a Comment