Тітка Моя Жила В Справжньому Пеклі, Де Правила Її Свекруха, Але Найболючішим Уда Ром Для Тітки Стала Поведінка Рідної Дочки

Моя тітка відмовилася від рідної дочки. Вона рано вийшла заміж. Батькам не подобався її обранець. Він не мав квартири, вищої освіти, не працював. Але, як то кажуть, любов сліпа. Тітка чинила опір бажанню своїх батьків. Після весілля вони стали жити зі свекрухою. З цього моменту її життя перетворилося на пекло. У свекрухи був дуже важкий характер, і син боявся її. Через рік у них народилася дочка. Свекруха контролювала життя і сина, і невістки, і внучки. Самостійно діяти не було ніякої можливості: ім’я внучки вибрала бабуся.

Тітка nлакала ночами. Їй доводилося у всьому радитися зі свекрухою, виконувати будь-які її вимоги. А син завжди був на боці матері, навіть тоді, коли мати намагалася підняти руку на невістку. Батьки тітки nомерли, і вони залишили їй свою квартиру. Свекруха змусила невістку оформити квартиру на внучку. Найгірше було те, що дочка не любила свою матір. Моя тітка була в жа ху від того, що її дочка стала такою бездушною і безсердечною. Тітка подала на роз лучення. З’ясувалося, що дочка хоче залишитися з батьком і бабусею.

Тітці було нікуди йти, тому що вона віддала свою квартиру дочці. Дочка відвернулася від неї. Тепер моя бідна тітка добре розуміє матерів, які після роз лучення взагалі не хотіли спілкуватися зі своїми дітьми. Вона уникає зустрічей, щоб знову не відчувати душевних страждань. Їй доводиться nлатити алі менти, хоча зарnлата у неї дуже маленька. З неї постійно вимагають rроші. Дуже боляче усвідомлювати, що життя не вдалося. Тепер вона не хоче думати про нові відносини. Вона просто розчарувалася в чоловіках. Зараз дочці 18 років. Скоро у неї випускний вечір. Колишня свекруха зажадала, щоб тітка заnлатила за сукню і стрижку. Але цього разу тітка відмовилася, бажання і сил у неї немає. Якщо дочка зробила свій вибір і захотіла залишитися в цій родині, а не жити з матір’ю, то так тому і бути. Я думаю, моя тітка вчинила правильно. А яку б пораду ви їй дали?

Leave a Comment