Чоловік Навіть Не Здогадувався, Що У Дружини Є Квартира. І Це Стало Вагомою Причиною Для Роз Лучення. ИНТЕРЕСНАЯ ЖИЗНЬ

Ліна-моя однокурсниця і ми досі з нею спілкуємося. А влітку завжди разом їдемо відпочивати на морі. Вона розлучилася з чоловіком, коли синові було 3 роки. Чоловік кинув їх через коханку, поїхав в Америку і добре влаштувався там. Тому ми завжди їхали на відпочинок з дітьми. Син у неї підріс, закінчив школу, а в університет його влаштував батько в Америці. Так і залишилася моя подружка одна. Ліна добре заробляла і дуже любила свою роботу і не хотіла їхати до сина. Але, незважаючи на це, вона відкладала rроші від кожної зарnлати.

Перед відходом на той світ Її мама заповіла квартиру онукові, а його це зовсім не цікавило. Тому він подарував її Ліні і сказав: «Роби з нею, що хочеш». Одного разу Ліна порадувала мене хорошою новиною. Розповіла мені, що закохалася, і що скоро переїде жити до нового судженого. Я звичайно ж зраділа за подругу, але серце моє відчувало недобре. Її нареченого звали Влад. Він був великим підприємцем, але на відміну від Ліни любив витрачати і безбожно. Жили вони добре, але якби настав кінець світу, то у нього не було ніяких заощаджень, так би мовити, «на чорний день». І ось одного разу до Влада приїхав син і попросив трохи rрошей на машину. Йому не вистачало пару тисяч доларів на покуnку.

У батька не було в той момент, син образився і пішов, навіть не попрощавшись. Через деякий час захво ріла племінниця Ліни, і на операцію потрібні були rроші-і чималі. Так вона з дозволу її сина передала родині племінниці всі її заощадження і ключі від будинку. Дізнавшись про це, Влад був в люті і дорікав дружину за те, що вона не говорила йому, що у неї є квартира. А особливо за те, що вона не зволила доnомогти її синові. Але Ліна вважала цей будинок сина, і ніяк не її, ну а гроші свої віддала. І це стало причиною для другого роз лучення Ліни. Як ви вважаєте, чи правильно вчинила моя подруга?

Leave a Comment