Син Сказав, Що Вони Більше Не Хочуть Залишатися В Моєму Будинку Ні Хвилини. Я Не Зрозуміла Причини — А Вони Вже Зібрали Речі

Всім відомо, що бабусі душі не чають у онуках і завжди з радістю подбають про них в той час, як чоловік з дружиною зможуть трохи відпочити. Бабусі дуже люблять балувати своїх онуків, виконувати всі їхні забаганки і капризи, але з таким на хабством бабуся Ніна не хотіла миритися. Вона розповіла своїй сусідці, що син її привіз до неї в село онука, який виріс хуліганом; але вона все одно була рада, так як давно не бачила його, а він так виріс. Бабуся Ніна сказала, що з радістю догляне за онуком, але розраховувати на неї вони не можуть, так як ноги її вже нормально не ходять.

Син сказав, що Вітя не завдасть їй клопоту, тому немає ніяких причин для занепокоєння, але Ніна Павлівна якось сильно сумнівалася в цьому, але нічого не стала говорити. Онук при своєму батькові поводився дуже добре і скромно, але як тільки його тато поїхав назад в місто, він сказав бабусі, що збирається взяти дідівський мотоцикл і трохи покататися. Бабуся Ніна просто ахнула, адже мотоцикл був в несправності, і її онук міг би пошkодити себе, та й він не зміг взяти управління на себе. Ось тільки онук її слухати не став, сказав, що йому нудно і треба якось розвіятися в селі.

Незважаючи на бабусині заборони, Вітя все ж стягнув мотоцикл з гаража і поїхав кататися; їхав він з такою швидкостю, щоб бабуся його не побачила, і під час такої прогулянки з ним трапилася біда. Справа в тому, що Вітя втратив управління і врізався в дерево, але слава Богу він відбувся тільки подряпинами. Син бабусі Ніни, дізнавшись про цю ситуацію, звинуватив у всьому свою маму, вважаючи, що вона не доглянула за онуком. Ніна Павлівна, бідна, nлачучи, говорила, що онук її зовсім не слухався. Син сказав, що вони більше не хочуть залишатися в її будинку ні хвилини, тому наказав Віті збирати речі. Незважаючи на те, що бабуся Ніна любила свого онука, все ж, вона була рада, що син забирає онука, щоб більше він не потрапить у біду.

Leave a Comment