Коли чоловік дізнався про пропозицію мого начальника, він обурився і був проти. Але підтримка прийшла звідти, звідки я точно не очікувала

Компанія, в якій я працюю, має філії у багатьох містах нашої країни та навіть за кордоном. Я працюю у цій компанії вже сім років. Я починала простим менеджером, а зараз працюю керівником відділу. Роботи багато, але заробітна nлата дуже хороша. Зараз моя зарnлата вдвічі більша, ніж у чоловіка. Я з нетерпінням чекала наступного кроку у своїй кар’єрі, адже дуже хочу просуватися вгору кар’єрними сходами. Нещодавно мій начальник зателефонував і сказав, що на мене чекає підвищення. Зрозуміло, буде значне підвищення заробітної плати. Але є одна проблема – я мала переїхати в інше місто. Це не дуже далеко, але мені все одно довелося б там жити. Коли я повернулася додому і повідомила чоловіка радісну новину, його реакція дуже здивувала мене.

Він заявив, що не збирається кудись їхати і, на його думку, заміжнім співробітницям не належить робити такі пропозиції. Я була збентежена, не очікувала, що він так відреагує. Я намагалася пояснити йому, що я зароблятиму більше rрошей, що нарешті у нас вийде взяти іnотечний kредит і куnити новий будинок, сказала, що у нього буде можливість перейти на більш прибуткову роботу. І дорога туди не займе багато часу – лише три години їзди. Але мій чоловік різко сказав, що не хоче відмовлятися від всього заради моєї кар’єри. Від чого не хоче відмовлятися?

З друзями він рідко спілкується, а батьками не так часто бачиться, зарnлата мізерна, живемо в орендованій квартирі. Мої батьки теж мене не підтримали: мама сказала, що дружина має підкорятися чоловікові, а не навпаки. Додала, що я не поважаю свого чоловіка. А моя свекруха підтримала мене, і сказала, що поговорить із сином, Я вдячна їй, що вона розуміє мене. Свого часу вона підкорилася волі чоловіка і втратила можливість на хороше майбутнє. Свекруха прямо сказала мені, що, якщо я проґавлю цей шанс, потім буду дуже шкодувати. Вона порадила мені прийняти пропозицію без зволікання, і мій чоловік незабаром приєднається до мене.

Leave a Comment