Чоловік намагається пускати брату пил в очі і доводити, що він такий же успішний і живе не гірше нього. Але вийшла з цього вельми неприємна ситуація.

З чоловіком ми живемо досить скромно. Він працює в невеликій компанії, у нас вже двоє дітей. На нашу сім’ю rрошей в цілому вистачає. І все було б добре, тільки от у мого чоловіка є брат Руслан. Не знаю, з якого моменту в житті у мого чоловіка почалася ця гонка з Русланом, але він постійно хоче йому довести, що живе не гірше. Я знаю, що Руслан — дуже успішний бізнесмен, так що може дозволити собі розкішне життя. Але мій чоловік намагається показати своїм виглядом, що і сам заробляє купу rрошей. У день народження свекрухи Руслан подарував мамі діамантові сережки і великий, дуже красивий букет квітів. Мій чоловік, щоб не сильно відрізнятися від брата, куnив модний телефон для свекрухи і 101 червону троянду.

Свекруха прямо розплакалася від такої уваги з боку синів. Я дивилася на цю картину і мені теж дуже хотілося плакати, але не від милоти, а від образи. Телефон чоловік взяв в розстрочку. А це означає, що і цю зиму я буду ходити в старому пуховику. Знову доведеться підклеювати старі чоботи, мені вже соромно в них на людях з’являтися. Минулого літа Руслан в таємниці від мого чоловіка відправив свекруху відпочивати в санаторій, а сам став займатися ремонтом в її квартирі. Це було дуже благородно. Все ж, брат не сліпий і розуміє, що наше фі нансове становище не таке стабільне, як у нього.

І все б обійшлося, тільки от свекруха подзвонила моєму чоловікові і поділилася своєю радістю. Чоловік тут же рвонув в квартиру матері і став розбиратися з Русланом, чому той почав ремонт без нього. Руслан сказав, що він вже куnив мені необхідні матеріали і заnлатив бригаді за роботу. І що наша доnомога абсолютно не потрібна. Але мій чоловік повернувся додому злим, бо не міг придумати, як йому тепер переплюнути Руслана. — Може вже вистачить цю нескінченну гонку проводити, це виглядає нерозумно. У тебе двоє дітей, краще про них подумай. Але чоловік мене і слухати не хоче. Тепер його думки зайняті тим, де б дістати побільше rрошей і як саме цього разу показати свій успіх перед братом.

Leave a Comment