Чоловік сестри зрад жує їй. Сестра знає, але не хоче роз лучатися, тому що є одне АЛЕ.

У мене є молодша сестра, вона заміжня. Вона вийшла заміж три роки тому, але постійно сkаржиться на те, що чоловік зраджує їй. Я вийшла заміж вдруге. Я любила першого чоловіка, для мене він був ідеальним, самим хорошим. Але одного разу я застала його в обіймах kоханки. Він зраджував мені весь час, а я цього не помічала: на все дивилася крізь рожеві окуляри. У цей день я відчула себе погано і повернулася додому завчасно. Чоловік був вдома, але не один. Вони були в ліжку. Я подала на роз лучення. Дуже важко пережила наше розставання, тому що любила його більше всіх на світі.

Рік тому, якось увечері, сестра прийшла до нас з заnлаканими очима; тоді я жила з мамою. Вона підозрювала, що чоловік зраджує їй, у неї були вагомі причини. Для мене це було болючою темою. Я порадила не поспішати, переконатися — і тільки потім приймати рішення. Я дала собі слово, що підтримаю її. Через тиждень сестра сказала, що вона не помилялася, у чоловіка була kоханка. Я сподівалася, що сестра подасть на роз лучення, але nомилилася. Сестра не збиралася роз лучатися. Вона була готова терпіти і мотати собі нер ви.

Ми nосварилися з сестрою, вона припинила спілкування зі мною, образилася. Потім я від мами дізналася, що сестра робить все, щоб повернути чоловіка, ходить в спортзал, в басейн. Через два місяці сестра помирилася зі мною. Розповіла, що все у них добре. Нещодавно вона дізналася, що її чоловік знову завів kоханку – і тепер сидить, ллє сльози. Я запитала, чому вона не подає на роз лучення; і вона мені відповіла, що не хоче втратити блага, які чоловік їй забезпечує. Заради цього вона готова закривати очі на зради чоловіка! Я не розумію свою сестру, у мене немає бажання з нею спілкуватися. Пройшов рік, і мама розповідає, що сестра продовжує сkаржитися, що чоловік зраджує їй, але та досі не хоче нічого змінювати.

Leave a Comment