У моєї мами особлива пристрасть до туалетного паперу, а нещодавно дізнавшись, що вона творить у будинку з цим папером, мене мало не знудило.

Моя мама використовує туалетний папір скрізь. Це якийсь жах. Вона скуповує сірі рулони кошиком, складає у туалеті, а потім дістає звідти навіть для використання на кухні. Вона давно не куnує паперові рушники або серветки. На стіл замість серветок вона може спокійно поставити шматок сірого паперу. Каже, що немає різниці, чим витирати рота, зате туалетний папір дешевший. Вона навіть посуд туалетним папером витирає. Мій чоловік не може нормально їсти у моєї мами, як тільки уявить, чим витирається посуд.

Більше того, мати складає свої запаси паперу саме в туалеті, а не на кухні. Я не можу зрозуміти, з якого моменту вона стала такою заощадливою. Але навіть випити чай у мами стає дуже неприємно, часом починає нудити. Ми із чоловіком намагалися відучити маму від цих рулонів. Куnили їй баrато гарних рушників, різноманітних серветок, махрові рушники з різними кольорами, щоб було приємно хоча б на них дивитися.

Багато серветок усіляких: і сухих, і вологих. Але мама склала все це добро в шафу, і сказала, що нехай все це зберігається до найкращих часів. Потім мати стала ображатися, що ми в неї вдома відмовляємося їсти. Я їй прямо сказала, що це огидно. Вона образилася, але потім я в м’якій формі пояснила, що скоро з’явиться дитина. І ми не приводитимемо його до неї в гості, якщо у мами не зникне хвора любов до туалетного паперу. Тільки після цього мама замислилась. Сподіваюся, що все спрацює – і вона як раніше повернеться до нормальних серветок.

Leave a Comment