Відправила дочку на день народження подруги, а коли зайшла забрати її, вона підбігла до мене і попросила швидше звідти виїхати.

Ми з чоловіком познайомилися 9 років тому, і c самого початку не відкладали весілля. Через кілька місяців після знайомства одружилися, незабаром у нас наро дилася дочка. Зараз їй вже 8 років. Жодного разу не пошkодувала, що так рано вийшла заміж, і в такому ранньому віці наро дила. Моя дочка, Ілона, по своїй натурі дуже спокійна і від неї зайвої дії не побачиш. Ми з чоловіком приділяли особливу увагу її вихованню, так як зараз діти швидkо дорослішають, і незрозуміло, що у них в головах. У Ілони мало подруг, тому що я постійно пояснюю їй, щоб вона нікому не довіряла. У неї всього лише дві подруги, але і з ними вона тримає дистанцію, щоб потім не розчаруватися. — Мам, слухай, мене Христина на день народження запросила. Будь ласка, можна я піду на цей раз? — попросила дочка.

— Сонечко, ми з татом поговоримо щодо цього і подумаємо, як правильно вчинити, сказала я. Ми з чоловіком вирішили відпустити її на цей раз, але всього лише на дві години. Вона була дуже щаслива. Я пішла в магазин, куnила в якості подарунка футболку і солодощі. Все це мені обійшлося в невелику су му. Вона взяла подарунок, і чоловік відвіз її на день народ ження. Минуло дві години, і я поїхала за Ілоною; коли зайшла до них додому, щоб забрати дочку, вона підбігла до мене і попросила швидше звідти виїхати.

Я здивувалася, адже вона дуже хотіла потрапити на це свято подруги. Мене запросили на чашечку кави, і я вирішила не відмовляти мамі дівчинки, у якоъ було свято. Тоді мені стало зрозуміло, що, по-перше, Ілона голодна, так як їх нічим не пригостили, навіть звичайними печивом. Ми вийшли з дому її подруги і попрямували до себе. По дорозі Ілона розповіла мені, як, насправді, пройшов захід, і чому вона хотіла додому. — Мама, дівчатка, інші подруги Христини мене ображали і знущалися наді мною. Христина навіть сказала, що для цього мене запросила, щоб жар тувати наді мною. А ще вони всі їли печиво, а мені не дісталося — з образою розповідала Ілона. Мені стало прикро за донечку, але, як я і говорила, не всі батьки вміють правильно виховувати своїх дітей. Я Ілону заспокоїла і пояснила, що Христина їй більше не може бути подругою, і вона мене зрозуміла.

Leave a Comment