Батько відправив сина на перевиховання. Сергій вважав, що зможе прожити за rроші батька, але помилявся.

Шпонкін-молодший вів poзгульне життя. Він не хотів брати участь у сімейній справі, apмію уникнув, а вчитися ледь як батько змусив. І то Сергій не в бізнес-школу пішов, а в бібліотекарі. Батько був дуже розчарований сином. Він хотів би бізнес йому залишити, а як тут залишиш. Якось зустрівся Шпонкін старший зі своїм apмійським другом Івановим і розповів про своє лихо. — Так, давай його відправляй до мене на підприємство. Зробимо з нього людину – обіцяв Іванов. Наступного ранку батько відправив Сергія на підприємство. Син йти не хотів, але батько погpoжyвав тим, що позбавить його спадщини. — Досить тобі на шиї сидіти. Поки сам не заробиш копійчини, я тобі нічого не дам. Так і знай. – заявив Шпонкін-старший.

Сергію довелося зібратися та піти на співбесіду. Іванов не церемонився з хлопцем, кинув йому форму робітника та відправив на крапку. Підприємство Іванова займалося будівництвом житлових будинків, інколи ж робітники бралися за приватні ремонти. В одній із квартир прорвало трубу. Іванов вирішив відправити Сергія на допомогу. Хлопець приїхав до директора підприємства пізно увечері, він був весь мокрий. – Я більше працювати не піду. Весь день із цією трубою поралися. І взагалі-то я не хлопчик на побігеньках, щоб мене туди-сюди ганяти. Ви знаєте, хто мій батько? Йому б точно не сподобалося, як ви його сина ганяєте. – кричав Сергій. Іванов тільки посміялася. — Щоб завтра на роботі рівно о 7-й був. Вчитимешся плитку стелити. Вільний.

Сергій працював у Іванова півроку. За цей не малий термін, Шпонкін молодший встиг напрацювати руки. Тепер він уміє не тільки стелити плитку, а й будь-яку поломку відремонтувати. Батько сином пишався. — Ось тепер я можу довірити тобі наш сімейний бізнес. Ти довів, що можеш сам заробити собі на життя, отже, бізнес у твоїх руках не пропаде. Я хочу на пенсію піти, тепер ти стоятимеш на чолі. – урочисто сказав Шпонкін старший. — Ні, тату! Поки я не закінчу школу бізнесу, то за керування не візьмуся. Мені потрібні знання, щоб просувати нашу сімейну справу. – сказав Сергій. Тепер хлопець навчається та допомагає батькові. Іванов дуже добре перевиховав сина Шпонкіна.

Leave a Comment