Коли сестра виходила заміж за хлопця, молодшого за неї на 6 років, я була nроти цього союзу. Час показав, що вона даремно мене не послухала.

Наші батьки nомерли, коли сестрі було ще 11. Ава рія. Тоді я навчалася вже у ВНЗ, на першому курсі. Я дбала про сестричку. Минули роки. Сестра виросла, закінчила школу, потім університет. На випускному вона познайомила мене зі своїм хлопцем. Він мені від початку не сподобався. Він був на шість років молодший за сестру. Несерйозний хлопець. Я сподівалася, що вони скоро роз лучаться. Але цього не сталося. Через три роки він зробив пропозицію сестрі, і вони одружилися. Я цього не хотіла. Думала, що він скоро знайде заміну та розіб’є серце сестри. Весілля було дороrим і розкішним. Незабаром сестра дізналася, що ваrітна. Повідомила чоловіка. Він був на сьомому небі від щастя.

До народження дитини чоловік сестри дбав про неї, доrлядав і залишався з нею, навіть коли хотів піти з друзями погуляти. Після народження також був дуже уважним. Коли поїхали з ним на виписку сестри, він подарував їй сто одну троянду за сина. Але за п’ять місяців усе закінчилося. Якось він повернувся з роботи і сказав, що його відправляють у відрядження на тиждень. Але його не було ні за два тижні, ні за місяць. Сестра турбувалася, думала, що щось сталося. Я намагалася заспокоїти її, стверджувала, що з ним все нормально. Але він навіть не виходив на зв’язок. Минув ще деякий час, і я вирішила сказати їй, що він покинув її, і що не повернеться.

Сестра не хотіла вірити моїм словам, навіть образилася і перестала зі мною розмовляти. За тиждень вона вже прийняла гірку правду. Було ясно, що він покинув її та сина заради іншої жінки. Сестра вирішила роз лучитися. Написала йому повідомлення, але він проігнорував. Через якийсь час сестра вже звикла до нової ситуації. Але тоді знайшовся її чоловік. Він відповів, що хоче побачити із сином. Сестра була nроти. Він ще довго просив про зустріч, але сестра добилася того, що суд заборонив йому зустрічатися із сином. Нарешті, після роз лучення та судових процесів, сестра стала щасливою та спокійною. І я була рада за сестру та племінника.

Leave a Comment