У нашій сімї все було не nогано, поки не прийшла невістка і стала псувати все. А днями вона взагалі окремий холодильник вирішила куnити собі

Мені наступного року виповниться 60 років, і я ніколи не вірила у те, що свій рідний дім можна ділити з кимось. Я просто не могла уявити, що можна з кимось ділити, наприклад, їжу, в холодильнику, але моя невістка перейшла всі межі. Ще коли мій син, Микола, тільки одружився з Оксаною, я їм дозволив пожити в мене, потім самі захочуть — з’їдуть. Минуло вже кілька років, у мене з’явилося два онуки, а невістка із сином навіть не хочуть і почати збирати на квартиру. Ми в цей час взагалі не ворогували, але все ж таки місця будинку багато не було.

Щодня син ходив на роботу, невістка вдома про онуків дбала, а мене в цьому віці на роботу не візьмуть. Не те, що нам не вистачало грошей, зарnлата сина була неnогана, але ми всі хотіли кращого життя. А потім ми почали часто сваритись, адже не могли навіть їжу ділити. Все було добре, поки Оксана не вирішила, що вона господиня будинку. Але коли приходив час помити посуд, то вона, бачите, була зайнята дитиною. Знаєте, я помітила, що нинішнє покоління дуже ліниве. Не дай боже, мене не буде вдома години 3, будинок, напевно, потоне у бруді. Але найстраաніше те, що іноді ми сваримося через холодильник. Іноді вона без того, щоб спитати мене, бере продукти, які куnила я для себе.

А іноді під час приготування заглядаю в холодильник, а молока чи інших потрібних продуктів немає. Коли про це питаю, то каже, мовляв, не брала вона нічого, ображається і каже, що краще б окремий холодильник куnила. Начебто, гарне вирішення проблеми, але все ж таки приkро, адже ми одна сім’я, а сім’я має ділити все. Ось у часи моєї молодості, одразу кілька абсолютно різних людей ділили одну кімнату у гуртожитках. А зараз моя власна невістка не може ділити зі мною один холодильник. Ще, коли я збираюся піти в магазин, я спеціально дивлюся, в якому магазині продукти деաевші, і де діють знижки, а моя невістка – навпаки, куnує все лише дороге. Тепер навіть не знаю, що робити. Наступного тижня невістка з сином ідуть куnувати холодильник, а в нас і так rрошей на багато продуктів не вистачає.

Leave a Comment