Вирішив я якось пригостити подругу дружини домашньою їжею, але навіть не міг уявити, що вона так зна хабніє.

Нещодавно гуляли з дружиною парком і зустріли її стару знайому з інституту Катю. Дружина розповіла, що свого часу вони з Катею були дуже близькі. І ось так із розмовами ми дійшли до нашого будинку, запросили Катю на вечерю. Я вирішив швиденько щось приготувати сам, поки дружина спілкується зі старою знайомою. І тут Катя стала мене нахвалювати, казати, що любить, коли чоловіки готують. Розповіла Катя про своє життя.

Вони з чоловіком харчуються здебільшого у ресторанах чи кафе. Вдома ніхто з них не готує, каже, що лише напівфабрикати розігрівають. Тому Каті так сподобалася наша домашня їжа, що вона почала приходити до нас буквально щодня. Катя на хабно, без запрошення сідала за стіл і говорила, що не встигла пообідати на роботі, або що вона така голодна. У нас із дружиною виховання не дозволяло зробити їй зауваження. Так тривало кілька тижнів.

Катя вже почала діяти на нер ви, більше того, вона нас просто об’їдала. Ми з дружиною звикли вечеряти разом, а потім разом дивитися телевізор. Жодні Каті не входили в ці плани. Катя приходила до нас без запрошення, вона бачила наші незадоволені погляди, але це її анітрохи не бентежило. Потім ми просто не відчиняли їй двері і не відповідати на її дзвінки. Катя ще місяць намагалася якось достукатися до нас, але все було марно. Так вона нарешті відстала від нас. Але тепер, коли ми з дружиною гуляємо парком, то дивимося на всі боки, щоб випадково знову не зустріти цю ненажеру Катю.

Leave a Comment