Моя 16-річна онука привела додому нареченого – а її дура мати прийняла його. Але вони обидві навіть не здогадуються про одну важливу деталь

Мій шок викликаний рішенням моєї невістки.Якось моя 16-річна онука привела додому свого хлопця і всерйоз заявила, що він житиме з ними. А якщо мама не дозволить, то вона піде з дому, і ніхто не дізнається про її місцезнаходження. Три роки тому у нас у сім’ї трапилося жа хливе лихо.В автоkатастрофі загинули мій син з онуком, який на 2 роки був старший за свою сестру. Я спромоглася швидkо зібрати себе в руки, а ось моя невістка досі не може впоратися з горем.

У неї навіть з’явилися страхи. Їй постійно здається, що з донькою, Вікою, може щось трапиться. І саме з цієї причини вона дозволяє дівчинці все, навіть прогулювати часом школу. Хоча чого там школа. Наш новий затік поки що студент і ніде не працює. Мало того, що невістка одна виховує і «виховує» доньку, то ще й зять на її забезпеченні сидить.А онука навіть і не думає про вищу освіту та користується маминою наївністю. Можна сказати, що маніпулює нею повністю.

А коли я захотіла поговорити з нею душа в душу, щоб хоча б застерегти її від поспішних дурниць (боюся, щоб вона не заваrітніла і в 17 не стала мамою), то вона мені сказала, що їй мати не сміє ні в чому суперечити, а я хто така, щоб її життю вчити? Коли я розповіла про своє занепокоєння невістці, то вона, навіть не роздумуючи, відповіла мені, що навіть якщо Віка завагітніє і наро дить, і навіть якщо наречений її покине, вона сама доnоможе дочці виростити малюка. А просто в шоці – не змогла їй нічого сказати більше. Ви думаєте, що я надто відстала від життя?

Leave a Comment