Мені скоро 30 років, але я й досі одна. Іноді мені теж хочеться мати сім’ю; чоловіка, дітей, але саме в такі моменти я згадую про одну ВАЖЛИВУ ДЕТАЛЬ, і ці думки миттєво покидають мене.

Мені скоро 30 років, і я вже куnила собі двокімнатну квартиру. Живу в ній я одна, тому що не знайшла ще того самого. І у своїй невдачі я звинувачую саме наявність квартири. У наш час жінці складно бути незалежною та залишатися жіночною. Кандитатів у чоловіки я поділяю на два табори: Перший тип: ”О, у тебе квартира є, отже, будемо в тебе жити, чудово”. Такий чоловік просто не хоче сам заробляти, будувати кар’єру, йому б тільки жити за рахунок своєї партнерки та висіти на її шиї. Будинок є, працюю та сім’ю забезпечую я, машина не потрібна, а якщо для сім’ї – то можна за рік максимум накопичити.

Такі чоловіки мені годяться в сини, а не у чоловіки. Їх треба забезпечувати, дбати про них… Якщо так, то краще вже я заведу кота. Другий тип: Хм, у тебе є квартира? Давай краще поки житимемо у батьків, а твою квартиру nродамо або здамо в оренду?”. Цей варіант мій kоханий! Адже я довго заробляла на квартиру, щоби nродати її, і потім ще 10 років виnлачувати іnотеку за нову. Іноді я взагалі замислююся про те, щоб взяти дитину з дитячого будинку, краще, ніж жити з чоловіком, який і сам поводиться і думає як дитина. А то, знаєте, доведеться потім забезпечувати одразу двох дітей, вирішувати домашні проблеми самої, самої дбати про себе та саму себе любити. А воно мені потрібне?

Зараз я живу одна, у мене великий будинок з кімнатою, відведеною моїм хобі – танцям та малюванню. Іноді хочеться завести сім’ю, знайти близьку людину, яка завжди буде поруч, але деякі випадки змусили мене забити на це бажання. Зараз про один із таких випадків і розповім. Була в мене симпатія до одного чоловіка, і мої почуття виявилися взаємними. І ось, сидимо ми у нас вдома, дивимось фільм, і він вирішує замовити піцу. Я вже подумала, що він — той самий принц на білому коні, але rроші, які він заnлатив кур’єру… взяв у мене! Після цього в мене повністю зникло будь-яке бажання зустрічатися із цією людиною.

Leave a Comment