На зло Ірі я одружився на Аліні, хоча не любив її. Але як виявилося, це було моє найвірніше рішення у своєму житті

Любов-це не пісні під вікном, це не красива зовнішність, визнання в любові. На жаль, я це зрозумів занадто пізно, але благо-все добре завершилося. Я був заkоханий в одну дівчину зі своєї школи, звали її Ірина, вона була дуже красивою, всі хлопці були просто без розуму від неї. Ми багато спілкувалися з нею, гуляли, але я не поспішав зізнаватися їй про свої почуття, думаючи, що вона не так зрозуміє. Я вважав, що Ірина-єдина і неповторна, що крім неї ніхто не зможе зачепити моє серце. Після того, коли ми закінчили школу, вона поїхала в інше місто здобувати освіту, я ж залишився в своєму місті і влаштувався на роботу, щоб накопичити на житло і на весілля, так як я вже вирішив зізнатися їй у своїх почуттях і зробити пропозицію.

Моє щастя було не довгим, так як я в соціальній мережі побачив Ірину в обнімку з іншим хлопцем; моя свідомість помутніла, і коли вона приїхала в наше місто, я сказав, що не хочу спілкуватися з нею. Хоча вона зізналася мені в kоханні, я вирішив порвати з нею. Вона мені писала, дзвонила, я трубку не брав і вирішив помститися: почав зустрічатися з дівчиною на ім’я Аліна, навіть на зло Ірі одружився на ній. Я думав, що одружуся, і коли вона визнає свої помилки, роз лучуся з Аліною; але склалося по-іншому Аліна вже чекала дитину. Після цього я взагалі з котушок з’їхав, почав грубити їй, пізно приходити, адже вона завадила моїм планам.

Моя дружина все терпіла, наро дила сина для мене, не спала ночами, доглядала за дитиною, підтримувала будинок в чистоті і порядку, тільки я це все не цінував. Коли Іра приїхала в наше місто, я її виnадково зустрів, сказав, що готовий пробачити їй зраду, що готовий роз лучитися, на що вона сказала, що у неї є наречений і вони збираються одружитися — відштовхнула мене і пішла. Після цього я ніби прозрів: додому йшов я пішки і все обмірковував. Я був просто ідіотом, що не цінував свою дружину; куnив їй квіти і пішов додому. Я присягнувся їй, що буду оберігати і любити все життя, адже я вже зрозумів, що Іру я і не любив; це було просто захопленням, а заkохався по-справжньому я тільки в Аліну.

Leave a Comment