Чоловік повідомив Маші, що його племінниця збирається до них на місяць, але дружина відмовилася, адже у неї на те були вагомі причини.

Маша заміжня і у неї двоє дітей. Вони з чоловіком і дітьми живуть в двокімнатній квартирі. Ця квартира Маші, так як чоловік-приїжджий. З родичами чоловіка Маша спілкується рідко. Вони телефонують раз на місяць, та й родинних посиденьок у них не буває часто. Одного разу чоловік прийшов і сказав Маші, що до них повинна приїхати племінниця на місяць, так як вона повинна здати вступні іспити.

Маша відмовилася і пояснила чоловікові, що у них і так двокімнатна квартира, спальня і дитяча, і вона не може нікуди подіти дітей, а на кухні немає навіть місця, щоб ця дівчинка спала на лежанці. Вона ніяк не може цілий місяць зі своїми домашніми клопотами жити під одним дахом з чужою людиною. Вона ледве справляється: у неї ж близнюки. Складно доглядати за двома. Сильно втомлюється і не може прийняти ніяких гостей — тим більше на місяць. Чоловік був в աоці, він взагалі не очікував такого від Маші, а коли розповів про це матері і сестрі, вони дуже сильно розлютилися-зробили з Маші мегеру, сказали, що вона дуже егоїстична і не хоче на час прихистити дівчинку, яка просто повинна скласти іспити.

Маша звичайно спробувала пояснити, але її так ніхто і не зрозумів. Свекруха навіть подзвонила матері Маші і сказала, щоб та вмовила свою егоїстичну дочку. Але Маша так і не погодилася, і запропонувала, щоб дівчинка жила в гуртожитку. На це теж відреагували дуже nогано, але все одно племінниця оселилася в гуртожитку. До речі, дівчинка так і не склала іспити — зрізалася. Після цього родичі чоловіка труїли Машу і вже з нею не спілкувалися. Чоловік періодично нагадував їй, що вона не дозволила дочці рідної сестри пожити у них вдома хоча б на час. Але Маша залишилася при своїй думці і вважала, що вчинила правильно. А ви як вважаєте, чи правильно Маша вчинила?

Leave a Comment