Теща привела молодшу дочку до нас в будинок, мовляв, вона вступила до університету і їй ніде жити, але те, що та зробила, нестерпно

Через тиждень після того, як моя дружина виписалася з ліkарні з дитиною, до нас додому в гості прийшли моя теща і її дочка. Я думав, що вони прийшли нам доnомогти, але виявляється-ні. Вони прийшли і заявили, що сестра дружини буде у нас вдома жити, так як вона вступила до університету. Моя теща завжди розділяла своїх дітей. Мою дружину вона особливо не любила, а молодшу любила дуже сильно. Мені не сподобалося, що вона повин на була у нас жити, та й дружині теж, але нам довелося погодитися. Ми були проти, але не думали, що буде таке. Все почалося з ранку, о 8 годині.

Сестра почала сkаржитися, що сніданок для неї не готовий. Моя дружина всю ніч не спала, так як няньчилася з малюком, і сказала сестрі, щоб та сніданок сама собі готувала. Але сестра почала сkандалити, мовляв, вона старша і повинна про неї піклуватися. Я не зміг витримати і нагрубив їй. Потім мені подзвонила теща і почала мене звинувачувати в тому, що я дуже грубо розмовляю з її дочкою. Вона заявила, що ми зобов’язані піклуватися про її доньку, мовляв, вона молодша. Я так розлютився, що відключив у дружини телефон, сам вийшов з дитиною погуляти, щоб вона трошки відпочила.

Потім дружина прокинулася і приєдналася до нас. Коли ми повернулися додому, то побачили, що у нас в будинку був справжнісінький бардак, так як її молодша сестра відчувала себе як вдома і влаштувала зі своїми друзями веселощі. Скрізь валялися пачки від чіпсів і порожні пляшки. Це було вже занадто. Мої нерви здали, я все висловив і виставив її за двері зі своїми друзями. Звичайно, ми потім вислухали, які ми безсердечні, і що моя дружина бездушна, раз вигнала свою сестру на вулицю. А для мене це не важливо. Для мене важливо те, щоб моя дружина відчувала себе щасливою. Я вирішив, що я більше ніколи не буду спілкуватися з тещою і сестрою дружини. Такі родичі нам не потрібні.

Leave a Comment