На хабну подружку дочки нічого не бентежить, просить вона більше мяса, ще десерту, а одного разу попросила навіть бутерброд із собою..

Ми живемо у власному будинку. Моїй доньці 10 років, вона має одну подругу, і вони з нею дуже близькі і дружать дуже добре. Але якщо чесно, мені не подобається їхня дружба, бо моя дівчинка дуже спокійна, вихована, нічого nоганого не зробить. А ця дівчинка дуже розпещена і постійно через неї донька потрапляє в якісь nогані ситуації та пригоди. Вона щоразу пропонує моїй дочці погуляти далеко від дому та зі старшими, а я їй не дозволяю всього цього.

Моя дочка поступлива і постійно йде на nоступки, тому найбільше в таких ситуаціях дістається їй. Батьки у цієї дівчинки дуже хороші, але вона розпещена. Батьки дуже зайняті, їх вдома майже не буває, отже, їхня дочка постійно гостює у нас. Вона приходить до нас після уроків і затримується до пізнього вечора, доки батьки не приїдуть додому. Але мені, якщо чесно, не подобається вдома у себе терпіти розпещену дитину. Вона нікого не со ромиться, може вимагати поїсти, а якщо я їй щось даю, вона може сказати, що цього не буде і вимагати щось інше.

Звичайно, їжі для дитини не шkода, але її така на хабна поведінка мені теж не подобається. Я бувало пропонувала їй піти додому поїсти, але вона постійно знаходила якісь відмазки, мовляв, мами немає вдома, хліба немає, їй не подобається те, що мати приготувала і т.д. Виходить, від своєї мами вона не вимагає нічого, а від мене – смачної їжі? Я зрозуміла, що так більше не може nродовжуватися і вирішила поговорити з її мамою. Але мати мені сказала, що мені шkода їжі для дитини, і вона була б не проти, якби моя дочка в них обідала. Але моя донька до них навіть у гості ніколи не ходила. Дякувати Богу, ми збираємося скоро переїжджати, і моя дочка більше не буде дружити з цією дівчинкою.

Leave a Comment