Жили ми мирно і спокійно, поки брат не привів в будинок свою наречену. Вже через 5 днів вона показала своє справжнє обличчя.

Ми живемо втрьох: я мама і мій старший брат. Батька у нас немає, він пішов ще до мого народження, тому всі тяготи нашого життя лягли на плечі матері. Вона працювала одна, поки я вчилася в школі, а брат в університеті. Мама говорила, що краще, щоб він зараз вчився, щоб не вилетіти з бюд жету, а працювати ще встигне. Коли я стала студенткою, то брат вже закінчив своє навчання і став доnомагати мамі фі нансово. Вдома у нас всі обов’язки були розподілені.

Кожен знав свій день, коли йому потрібно наводити вдома порядок або коли потрібно приготувати вечерю. Жили ми дуже дружно. У нас трикімнатна квартира, кожен жив у себе в своєму куточку, ми один одному не заважали. І ось одного разу брат привів додому свою наречену. Окремого житла у них не було, тому молодята оселилися у нас. Ми розповіли новій невістці Насті про те, які у нас домашні правила і як вести загальний побут. Тільки от Насті було не до душі, що потрібно прибиратися вдома, готувати вечерю і все тому подібне. Коли наступала її черга мити посуд, то вона просто залишала її в раковині і чекала, поки брат повернеться з роботи, щоб все помив.

Мені теж було неприємно після неї мити ванну, але я не сkаржилася, а виконувала свої обов’язки. Справа дійшла до того, що Настя стала пхати свій ніс в усі наші сімейні справи. Вона влаштувала сkандал, мовляв, це нечесно, що живуть в квартирі троє дорослих, а мій брат повинен nлатити за комунальні витрати половину, а не одну третину. Після кількох таких витівок ми з мамою повідомили братові, що більше не можемо жити разом з Настею. Або вони переїжджають, або нехай Настя йде. Але і брат став розуміти, що Настя — не та жінка, з якою хотілося б провести все життя. Зараз вони на етапі роз ставання, чому я рада. Мій брат гідний кращого.

Leave a Comment