Свекруха звинуватила мене в зра ді чоловіка і вигнала мене з дому. Позиція чоловіка вражає найбільше.

Ми з чоловіком познайомилися півтора роки тому. Справа в тому, що він з баrатої сім’ї, а я — ні. Його батьки заможні і впливові люди. Мої батьки завжди дуже багато працювали, але ми ніколи не жили в достатку. А у чоловіка, навпаки, все в житті давалося дуже легко. Свекруха мене не злюбила з першої ж нашої зустрічі. Я не сподобалася їй, і вона була проти наших від носин. За її словами, я була простачкою і жебрачкою.

Вона хотіла, щоб її син роз лучився і одружився на дочці її подруги. На її думку, я не пара її синові. А ось дочка її подруги підходить ідеально. Свекор, навпаки, зі мною добре поводився і завжди захищав мене. Одного разу мій чоловік і свекор повинні були поїхати у відрядження на тиждень. Я залишилася з нею одна, вона знову почала мене ображати і дорікати у всьому. Говорила, що я нікчемна, справжня попелюшка, і дивувалася тому, що досі живу в їхньому будинку. Мені стало ніяково, я пішла в магазин, а коли повернулася, побачила, що в моїй кімнаті — повний бардак.

Мати чоловіка звинуватила мене в тому, що я вкрала її кільце. Я їй сказала, що мені нема чого цього робити, але вона nродовжувала мене звинувачувати. У сльозах, я поїхала до батьків. До того часу я дізналася, що ваrітна. Чоловікові не говорила, хотіла зробити йому сюрприз. Але коли мій чоловік повернувся з відрядження, то не приїхав за мною. Потім я дізналася, що його мати звинуватила мене в зра ді, мовляв, я зустрічаюся з іншими чоловіками. Коли я йому повідомила про те, що у нас буде дитина, він мені не повірив, ще додав, що я хочу підсунути йому чужу дитину. Тепер я залишилася з дитиною одна на шиї у батьків і не знаю, що робити.

Leave a Comment