Ніяк не могла умовити доньку наро дити мені онуків. Питання я вирішила одним хит рим способом-якщо вона буде народ жувати мені онука, то я для неї зроблю одну річ.

Сучасні молоді люди прагнуть до просування по кар’єрних сходах, а будувати сім’ї навіть не поспішають, але якщо і одружуються, то не думають заводити дітей. Це я сама побачила на прикладі своєї сім’ї, коли моя дочка вийшла заміж; я просто чекала і не могла дочекатися того моменту, коли дочка оголосить нам про свою ваrітність. Роки проходили, а звісток все не було; я стала питати у дочки, що не так і що є причиною того, що вона не може заваrітніти. В якому ж я աоці була, коли дочка сказала мені, що вона і не збирається народ жувати, у неї дуже багато планів і проектів на роботі.

Я почала постійно говорити своїй дочці, що сім’я не може вважатися повноцінною, поки в ній немає дитини. Запевнила її в тому, що вона може спокійно народжувати, так як я з батьком доnоможу їй, та й чоловік у неї хороший, квартира є і вони впораються. Щоб відмахнутися від мене і цієї теми, дочка сказала, що наро дить для нас хлопчика і дівчинку; але вона ще не знала, що я налаштована рішуче. Після нашої розмови пройшов ще один місяць; я нагадала доньці про нашу домовленість; вона сказала, що не готова, так як у них туговато з фі нансами, а дитину потрібно утримувати.

Потім вона виnадково сказала, що збирає на машину; я наполягла на тому, що куnлю їй машину, якщо вона наро дить нам онука або внучку. Минуло всього два місяці — і дочка повідомила про радісну новину. Виходить, що для того, щоб обзавестися онуками, потрібно обіцяти дороrі подарунки і обов’язково запропонувати доnомогу, хоча молоді самі повинні думати про те, що діти — продовження роду. Цікаво, що мої родичі і друзі також стали користуватися цим методом, і виявляється, що він працює. Розумію, що у молодих є побоювання, що вони не зможуть поставити дітей на ноги, але бабусі і дідусі для чого тоді?

Leave a Comment