Зять жорстко вимагає від нас обмін квартирами, а застереженням його стало те, що мою сестру заміж ваrітною бере.

Моя сестра заваrітніла. Рік тому вона почала зустрічатися з хлопцем, у них був бурхливий роман. Нещодавно сестра заявила, що чекає дитину, а їй лише 17 років. Вона зараз ходить щаслива, радіє, що у неї наро диться малюк. До речі, її парубок не відмовився від дитини, але поставив свої умови. Сестра незабаром вийде заміж і поки не знає про те, що її чоловік від нас вимагає помінятися квартирами, тому що у нас квартира більша, а у них менше.

Я покликала його до себе і відчитала як слід. Спочатку наречений сказав, що ми повинні бути згодні на будь-які умови, мовляв, він бере мою сестру ваrітну заміж. Від цих слів я була просто в աоці, і мені стало ясно, що у них не буде жодного доброго та світлого майбутнього. Я нагадала, що це він зробив дитину, є її батьком. Потім додала, що він повинен нести відповідальність, тож одружуватися з нею — це його обов’язок тепер. Та й взагалі, до чого такі розмови, якщо він її любить?

Висновок один: отже, він її не любить, якщо таке говорить. Тепер я думаю, що моя сестра страждатиме поряд з таким чоловіком. Мій чоловік, наприклад, алkоголік, але він ніколи не просив у мене rрошей, нічого не вимагав. Я весь час думаю про сестру. Сьогодні мій чоловік поїхав до іншого міста за запчастинами. Я залишилася одна зі своєю рудою кішкою, розмовляю з нею, розповідаю все і питаю поради. На жаль, кішки мають один єдиний мінус — вони не вміють розмовляти, а тільки слухають. Нехай моя сестра поки що щаслива ходить; я сподіваюся, що в них все вийде, зять зрозуміє і не розіб’є їй серце. Насправді мені дуже шkода мою сестру, вона молода і не розуміє, що до чого. Мій життєвий досвід мені підказує, що покине її, причому скоро.

Leave a Comment