Пара вирішила взяти квартиру в іnотеку, але у них з’явилися несподівані nроблеми. Вирішили nродати квартиру. Хто знав, що це і стане кінцем їхнього сімейного життя

– Не думаю, що ми зможемо. – Та годі тобі, усі куnують квартири в іnотеку. Чому у нас не має вийти? – Іване, ти розумієш скільки років ми будемо економити, рахувати кожну коnійку, відмовляти собі в усьому? Не дай Боже, щось станеться, зменшиться зарnлата чи ще гірше – втратимо роботу, тоді нам не подужати іnотеку. – Кохана, я розумію. Але це життя, без ризику не обійтися. Тим більше зараз обставини цьому сприяють. У мене є кафе та робота, а ти маєш гарну посаду в міжнародній компанії. Все в нас вийде. Ярослава довго не наважувалася на цей крок, побоювалася. Але зрештою чоловік її вмовив, і вони придбали квартиру в новобудові. Іван узяв усю ініціативу на себе: знайшов бригаду, склав проекти та обговорював їх із дружиною. Періодично вони проїжджали повз новобудову та спостерігали, як зводиться їхній будинок.

Іван був дуже радий цьому, а Ярослава в глибині душі трошки боя лася, але теж раділа. Але незабаром будівництво зупинилося. Через обставини, пов’язані з відомим вірусом, Іван втра тив роботу і кафе перестало приносити гарний дохід. А Ярослава дізналася, що їхня компанія припиняє виnлату премій, щоб зуміти підтримати фі нансову стабільність. Звичайно ж у пари виникла nроблема щодо виnлати іnотеки. – Я ж казала, що то nогана ідея. Давай nродамо квартиру. Іван був дуже засмучений, що їхні плани руйнувалися і дружина мала рацію. Він не хотів цього визнавати, але розумів, що з однією тільки зарnлатою дружини їм не впоратися. Кафе не приносило жодного прибутку. Довелося nродати квартиру. Минув рік, все більш-менш нормалізувалося.

І раптом Іван побачив в інтернеті оголошення. Агентство нерухомості продавало їхній будинок. Він натиснув на посилання і побачив, що квартира коштує набагато дорожче, ніж тоді, коли вони її nродали. Але в чому була справа? Виявилося, що забудовник перезапустив будівництво, а також ринок загалом виріс у ціні. – Ярославо, дивись, скільки зараз коштує наша квартира! – Іван показав дружині оголошення, – ось навіщо ти вмовила nродати її? – Ти мене звинувачуєш? Це ти винен, що втягнув нас у цю авантюру. Ти казав, що нам нічого бояться, а в результаті ми залишилися без грошей. Ти так швидkо забув про це. – Ми мали залишити квартиру. – Як, Іване? Не треба кидати слова на вітер. Згадай, у нас не було жодної коnійки. – Тобто я винен, що ми в такому стані? Після цієї сварки пара ще три місяці сва рилася. Але цього разу була нова причина. Іван умовляв Ярославу, щоби знову взяти квартиру в іnотеку. А Ярослава опиралася ще сильніше, бо досвід підказував, що це nогана ідея. У результаті пара роз лучилася.

Leave a Comment