У сестри ідеальна сім’я, але вона завела собі kоханця. А коли я дізналася причину, у мене трохи не пропав дар мови

Ми з Олею не лише сестри, але і найкращі подруги з самого дитинства. Ми практично одного віку, тільки Оля старша за мене на рік. Мама вирішила, що нам краще разом однаково йти по життю, тому віддала нас в школу в один рік. Оля завжди мріяла про гарну кар’єру, великих грошах і успішного чоловіка. Все у неї це вийшло. Вона добре закінчила юридичний факультет, стала працювати у відомій компанії.

Оля вийшла заміж також вдало, її чоловік старший на 7 років, йому від батька перейшов великий біз нес, він nродовжує родинну справу. Після весілля вони переїхали в свою заміську садибу. У них велика територія біля будинку, так що Оля її облаштовує як хоче, то ставок з качками зробила, то басейн, літній будиночок з мангалом. Але нещодавно Оля мені зізналася, то у неї є kоханець. (Al/MQ) -Оль… та як так, у тебе ж такий турботливий чоловік, він дивиться на тебе завжди з більшим kоханням. -Так, бачу, знаю.

В тому то і справа, що у чоловіка занадто багато ніжності, а мені не вистачає гострих емоцій і взагалі хочеться різноманітності. -Оля, але у тебе ж діти, ти про них подумала? -Та я не збираюся роз лучатися, чоловік мені потрібен тепер вже назавжди. А це так, на час. Через якийсь час Оля знову мені розповіла про kоханця: -Ти уявляєш, він просить, щоб я пішла від чоловіка і жила з ним. Уявляєш? У нього квартира знімна, а заробляє він менше за мене. -І що ти будеш робити? -Ще трохи поиграюсь і кину. Я дуже хвилю юся за сім’ю сестри. Адже у них такий ідеальний шлюб, так шkода, що Оля сама своїми руками все зруйнує.

Leave a Comment