22 роки тому їх переплутали аkушерки. Як же вони живуть сьогодні, знаючи цю шокуючу правду.

У 2011 році вся країна обговорювала історію двох сімей, які проживають в Челябінській області. У 1998 році в пологовий будинок привезли жінок зі схожими прізвищами — одну звали Юлія Андрущак, другу Олена Андрик. Їх діти народилися з різницею в 15 хвилин.Неуважні акушерки в кінці кінців переплутали дівчаток. Через це кожна з мам забирала додому не свою дочку. Давайте з’ясуємо, як склалися їхні долі і що вони роблять після того, як їм стала відома правда.

Батьки дівчаток відразу ж поставили собі безліччю питань. Юлія була вражена, коли вперше побачила свою доньку. У неї була смаглява шкіра, карі очі і темне волосся. А дочка Олени народилася блондинкою, хоча її чоловік — брюнет. Всі думали, що малятко просто пішла в матір. Андрущак назвала дитину Іриною, Андрик — Анею.У 2011 році в родині Юлії стався розкол. Вона вирішила розлучитися зі своїм чоловіком. Він не збирався платити аліменти. Жінці довелося звернутися за допомогою до відповідних органів.

Згідно з регламентом, необхідно було провести тест ДНК, який показав, що ні мати, ні батько Ірини не є її родичами. Природно, Юля була в шоц і. Але найбільше її турбував той факт, що десь живе її власна дитина.
Жінка написала заяву, в якій вимагала перевірити пологовий будинок, де з’явилася на світ її дочка. В ході розслідування стало відомо про Олену Андрик. Виявилося, що вона давно розійшлася з чоловіком, який забрав дітей собі. Вона нічого не знала про долю своєї дочки.

Потім влада зв’язалася з батьком Ані Німатулло. Виявилося, що він і його діти живуть в сусідньому селі. Коли чоловік дізнався, що дівчина може бути не його, він не повірив у це. Але аналіз ДНК показав, що Аня все ж не його дочка. Тому в пологовому будинку дійсно відбулася підміна.Обидві сім’ї хотіли, щоб акушерки постали перед законом за те, що вони зробили. На жаль, термін давності у цій справі давно закінчився. Але все одно сім’ям було виплачено 6 мільйонів компенсацій. Спочатку сім’ї збиралися побудувати два будинки по сусідству, щоб жити поруч один з одним, але пізніше передумали. Юлія купила Ірині квартиру і машину. Німатулло також побудував будинок в селі, де він жив.

Цікаво, що обидві дівчинки прожили з Юлею пару років. Вона стала їх офіційної матір’ю. Як не дивно, Олена нічого не мала проти цього рішення. Але Аня завжди вважала, що їй не дістається стільки любові і турботи, як Ірині. Природно, їй це не дуже подобалося. Німатулло боявся, що його дочка забуде про мусульманських традиціях. В результаті Аня повернулася до нього.

На даний момент дівчинки не спілкуються ні зі своїми біологічними батьками, ні один з одним. Вони отримали гарну освіту, і кожна з них уже вийшла заміж. Єдине, чого вони хочуть, це якомога швидше забути про все.

Leave a Comment