Ніка не наважувалася навіть на стрижку волосся, і все через чоловіка. Але одного разу все в її житті перевернулося догори дном.

Вероніка завжди була гарною господаркою, матір’ю і навіть тещею. Вона була зразковою жінкою у всіх сферах життя. Чоловік був у відрядженні вже близько 2 місяців. Ніка справлялася з усіма труднощами, що звалилися на її жіночі плечі, але їй не вистачало підтримки чоловіка у повсякденному житті. Ніка ходила парком з коляскою і думала, що треба терміново щось у житті змінити. Так продовжуватися не могло. Їй не подобалося її безглуздо довге волосся, яке вона відрощувала для чоловіка, не подобалися шторки будинку, не подобався її парфум, якому вона не зраджувала вже більше 5 років точно.

Але всі ці зміни здавались їй надто сміливими. Вона ледве встигала все по дому та з онуком, нових турбот не шукала. Вероніка часто дзвонила чоловікові, говорила, що чекає на нього і вже не справляється. Попросила пояснити начальству, що його донька лежить у ліkарні, потрібна доnомога хоча б із онуком, адже Вероніки на дві квартири не вистачало. У відповідь чоловік тільки відмахувався загальними фразами на кшталт він незамінний працівник, більше працівників за такою спеціальністю немає і так далі, але під час останнього дзвоника пообіцяв повернутися до Нового року. З нав’язливими думками про зміни Ніка вирішила почати з найневиннішого – зі штор. Онук мирно спав, зять був на роботі, він звільнявся ввечері і одразу їхав до ліkарні – до дружини.

Онук постійно перебував із Нікою. Вона вже звикла до цього, але тоді її найбільшою мрією було виспатися. Так ось, поставила вона табуретку, піднялася на неї, щоби зняти старі штори. Тут задзвонив телефон. Ніка відповіла на дзвінок, стоячи на табуреті. Дзвонив чоловік. — Дорогий, я зайнята, давай коротше, — сказала Ніка. Мабуть, її чоловік дуже зрадів, почувши таке прохання. — Добре, слухай. В мене з’явилася нова жінка. Вона не молодша за тебе, не красивіша. Вона просто зовсім інша. Я вдячний тобі за все, що ти для мене робила та робиш, але я більше не можу це приховувати від тебе. Пробач мене. Найближчим часом на мене не чекайте. Від цих слів Ніка мало не вnала. Вона ледве втрималася на ногах. Коли приїхав зять, Вероніка все пояснила. Вона ставилася до зятя, як до сина.

Той все зрозумів і запропонував тещі відпочинок. Зять Ніки взяв кілька днів відгулів, щоб сидіти із сином, а там виписалася б дружина. Також він куnив путівку на море на двох для тещі та її близької подруги. Перед поїздкою Вероніка кардинально змінила імідж, відрізавши волосся вище за плечі, викинувши весь старий одяг разом зі старою шафою і вирішила переїхати. Вона попросила винайняти їй однокімнатну квартиру, поки вона не роз лучиться з чоловіком, не отримає свою частку з нинішньої квартири та не вирішить питання з житлом. Перед чоловіком Ніка постала засмаглою, відпочившою, з новою зачіскою і в незвичному для себе одязі. Чоловік сказав лише два слова: — Ти змінилась. — Ти зра див, — не розгубилася Ніка.

Leave a Comment