Свекруха запропонувала синові взяти на двох одну машину в kредит, але якби ми знали на що це перетвориться, то не погодилися..

Перед весіллям свекруха запропонувала чоловікові взяти машину у kредит. — Ми живемо поряд, машиною користуватимемося по черзі, а kредит разом поrасимо. Потім можемо взяти другу для зручності. Зараз ціни скажені, ніхто з нас поодинці потягнути не зможе – сказала свекруха. Чоловік довірився матері. Ми думали, що мама ніколи не зможе обдурити, але ми помилялися. Свекруха оформила машину на себе. Часто бувало так, що коли нам із чоловіком потрібна була машина, то свекруха її нам не віддавала. — Ой, дітки мої, ви пробачте мені. Я забула, що вам сьогодні машина була потрібна, тому поїхала у справах – говорила свекруха. Чоловік, звичайно, злився, але матері нічого не говорив. Ми nлатили за машину щомісяця; якщо потрібен був ремонт або замінити шини, зробити страховку — то теж оnлачували ми з чоловіком.

Бувало, що на це витрачалися останні rроші. Якось, коли нам із чоловіком вдалося заощадити rроші, то ми вирішили зробити ремонт у квартирі. Потрібно було з’їздити по будматеріали. Чоловік зателефонував свекрусі за тиждень і попередив, що нам потрібна машина. Свекруха сказала, що проблем не буде. Коли прийшли за автомобілем, то ні свекрухи, ні машини не було. — Мамо, ти де? Ми ж домовлялися, що сьогодні машину візьмемо. — Любий, я в область до подруги поїхала. Зовсім з голови вилетіло ваше прохання, ви вже вибачте. Ви не ображайтеся, та й громадський транспорт існує. – Я тобі за тиждень попередив, та й учора написав. Як ти могла забути – мені не віритись.

— Сину, досить так зі мною розмовляти. Це моя машина коли хочу, тоді і віддаю. Чоловік розлютився і вимкнув телефон. За тиждень зателефонувала свекруха, щоб нагадати про платежі за машину. — Коли rроші відправиш? Сьогодні останній день. Я до двох почекаю – сказала свекруха. — Твоя машина – твої nлатежі. З мене ти більше ні коnійки не отримаєш — відповів чоловік і скинув слухавку. Свекруха ще кілька разів дзвонила, але чоловік слухавку не взяв. Я зас мучена, що мати і син у сварці, але в цій ситуації винна лише одна людина. Я хотіла б, щоб свекруха вибачилася, але вона у всьому звинувачує нас. Вона вважає, що ми її кинули із кредитом, адже домовилися оплачувати разом. Нічого собі…

Leave a Comment