Подруга була дуже щаслива, коли вибралася у відпустку. Але вона не припускала, що з нею трапитися на пляжі.

Цю історію розповіла мені моя близька подруга. Не знаю, вона вигадала її або це було насправді, але вона дуже цікава. Влітку подруга відпочивала з подругою на морі. Цього року літо було дуже спекотним. Цілий місяць стояла спека 40 градусів. Всі бігли від міської спеки, залишатися в місті було неможливо. Моя подруга теж вирішила взяти відпустку і поїхати на море. Там вони стали свідками одного незвичайного інциденту. Прийшли на море з ранку і зайняли місця ближче до води. Потім біля них розташувалися чоловік і жінка.

Вони не були знайомі, але рушники у них були з однаковим малюнком. На рушниках був зображений великий Дельфін. Вони лежали. Жінка часто вставала, кудись йшла, а чоловік в основному знаходився у воді. Вийшло так, що жінка повернулася і сіла не на своєму рушнику, а чоловік в той момент знаходився в морі. Від жінки пахло алkоголем, було ясно, що вона п’яна, отже, неправильно орієнтувалася. Потім вона заснула. У той момент чоловік вийшов з води і попрямував до своїх речей. Треба було бачити його обличчя, коли він побачив, що його місце зайняте.

Він остовпів, не знав, що робити, як вчинити з нею, як розбудити незнайомку, яка зайняла його місце ? Його особисті речі лежали під рушником. Чоловік став наполегливо просити жінку звільнити його місце, але у відповідь вона стала обурюватися. Потім стала кричати, накинулася на чоловіка. Такий шум підняла, що до них підійшов співробітник міліції. Спочатку той вимагав залишити жінку в спокої, вести себе пристойно, але потім моя подруга розповіла співробітнику, що сталося насправді. Потім вони всі разом перенесли жінку на її рушник. Моя подруга познайомилася з цим чоловіком і вони стали спілкуватися. Минулого тижня він зробив їй пропозицію.

Leave a Comment