Сусід виграв велику су му в лотерею і був на сьомому небі від щастя. Але через місяць став найнещаснішою людиною на світі.

Загальновідомо, що шалені rроші, як правило, не затримуються. Так вийшло і з моїм сусідом Стьопою. Стьопа був рядовим офісним працівником. Жив з дружиною і донькою в квартирі, що дісталася від бабусі. І підфартило Стьопі виграти в лотерею півмільйона доларів. Дружина тут же заметушилася. — Ой, Стьоп, як до речі, давай шпалери поміняємо і фіранки нові куnимо. І Оленці нова куртка потрібна, а то ходить заморишем дитина, того й гляди заклюють в школі. Стопі це не сподобалося: — Ну, що ти розкудахталася. Куртку і фіранки ми і так можемо куnити. Тут з розумом потрібно підійти, великі rроші повинні працювати. Важливо вирішити, куди їх вкласти. І хоч наміри у Стьопи були вельми похвальні, але замість цього він першим ділом зайшов в дороrий бутік і купив собі костюм. Подивився на себе в дзеркало і закохався. Потім, навіщось, зайшов у престижний ресторан, очевидно для пошуку партнерів по біз несу.

Увага, яку йому надав обслуговуючий персонал, підняла самооцінку нашого героя на кілька пунктів. За столами сиділи непересічні члени суспільства, це було очевидно навіть для Стьопи. Озирнувшись, він зустрівся поглядом з чарівною незнайомкою, яка, втім, тут же від нього байдуже відвернулася. Дівчина була сліпуча і Стьопа просто зобов’язаний був з нею познайомитися. Звичайно ж, куртки і фіранки не входили в коло її інтересів і тільки зблизившись з нею, Стьопа міг вийти на новий рівень. Мужик вирішив-мужик зробив. Зі Сніжаною, так звали дівчину, закрутився роман. І почалися у Стьопи гулянки допізна. Для більшої важливості він купив дороrу машину, стару правда, але все ж круту.

А решту rрошей приховав під ванною, як всі ділові люди. Працював він тепер абияк, за що і був звільнений. Дружина його якийсь час ще намагалася закликати чоловіка до порядку, а потім махнула рукою і поїхала з дочкою до батьків. Святе місце порожнім не буває, вирішив Стьопа і запропонував Сніжані переїхати до нього. Та погодилася. Але незабаром Стьопа зрозумів, що це була помилка. З неземного створення, Сніжана перетворилася на звичайну людину. Пристрасть його загасла і від гості треба було позбавлятися. Однак Стьопі нічого робити не довелося-Сніжана сама несподівано поїхала, захопивши з собою всі rроші з «схованки». Першим поривом Стьопи було кинутися в поліцію, але він швидkо зрозумів, що нічого про Сніжану не знає, якщо, звичайно, її дійсно так звуть. Коротше, від усього виграшу в результаті залишилася одна машина, утримувати яку Стьопі тепер не по кишені.

Leave a Comment