Сусідський хлопець по дачі нібито вирішив потоваришувати з нашим синочком, але дуже скоро я розkусила його плани

На літні ми з чоловіком та нашим 5-річним синочком рвонули на дачу. Що нам було робити у сірому місті, коли у нас була нова дача з найкрасивішими видами, свіжим повітрям, фруктами та овочами?! Отож поїхали ми, а там нас зустріли сусіди. У нас приватна дім – зручний, компактний, і є сусіди. Один із сусідів мав 7-річного сина, Льошу. З цим Льошею і потоваришував наш син першого ж дня на дачі. Хлопчик був спокійний і милий на перший погляд. Вони з моїм сином весь день бігали, грали, увечері іноді сідали разом вечеряти. Поступово «іноді» стало «щодня», а до вечері додався і обід. Льоша відчував себе більш ніж вільним у нашому домі.

Він користувався всім, чим хотів, дозволу навіть не питав. Ми з чоловіком вирішили якось влаштувати собі повноцінний вихідний. Залишили всі справи, увімкнули улюблений серіал, а сина відправили на вулицю – з Льошкою пограти. Так ось через півгодини до нас заходить син із новим другом; а я їм говорю, мовляв, погода на вулиці хороша, йдіть, там пограйте, а син ні-ні. Я ледве вмовила їх залишити нас одних, а потім дізналася, що не мій син, а саме Льошка наполягав на тому, щоб вони пограли саме у домі. Я вже це вважала за нахабство, але потім Льоша перевершив сам себе. Я, вибачте за одкровення, сиділа спокійно на унітазі, і тут хтось смикнув за ручку дверей туалету.

Ну, ясна річ, я подумала, що це чоловік, бо син у цей час грав на вулиці. Я сказала, що я зайняте, і чую голос Льошки у відповідь: — Ну, мені хочеться у туалет, ви скоро? Я сказала, що поки що не думаю звільнити туалет, сподіваючись, що він піде до себе додому, але дарма, звичайно, я сподівалася. За кілька хвилин хлопчик повернувся: — Тьотю Вір, мені дуже потрібно в туалет, можете, будь ласка, швидше? Ні, такої на хабності я не чекала. Я прямо сказала, що він може сходити до свого, і він нарешті залишив мене спокійно доробити свої справи. Щоразу, коли ми їдемо на дачу, все це повторюється. Я гадки не маю, як з цим боротися. Я не хочу втручатися в їхню дружбу з моїм сином: Льоша дуже гарний, спокійний хлопчик, але його безцеремонність починає вже дратувати.

Leave a Comment